AKP'li Çamlı, Atatürk'e lanet okuyan imama sahip çıktı

AKP'li Çamlı, Atatürk'e lanet okuyan imama sahip çıktı
Ayasofya'da yapılan program esnasında Atatürk'e lanet okuyan Üsküdar Yıldırım Beyazıt Camii eski İmam Hatibi Mustafa Demirkan’a AKP’li Ahmet Hamdi Çamlı sahip çıktı.

TELE 1''de yer alan habere göre, AKP’li Ahmet Hamdi Çamlı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Erdoğan’ın da katıldığı cuma namazında Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e lanet okuyan imama sahip çıktı.

GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK’E LANET OKUDU

Program sırasında Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e lanet okunduğu ortaya çıktı. Erdoğan’a yakınlığı ile bilinen Üsküdar Yıldırım Beyazıt Camii eski İmam Hatibi Mustafa Demirkan, Erdoğan’ın da dinlediği anlarda şu ifadeleri kullandı:

“Bu ve bu gibi mabedlerin mabed olarak kalması için inşa edilmiştir. Öyle bir zaman geldiki bir asır gibi bir zaman içinde ezan ve namaz yasaklandı ve müze haline çevrildi. Bunlardan daha zalim ve kafir kim olabilir… Yarabbi bir daha bu zihniyetin bu ümmetin başına gelmesini mukadder buyurma… ”

AKP’Lİ ÇAMLI SAHİP ÇIKTI

AKP Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı, Mustafa Demirkan’a sahip çıktı.

Çamlı, “Kostantıniyye Fatihi Ayasofya’yı Cami olarak vakfetmiş.Vakfiye açık. Kapatılmış. Sonra vakfiyeye uygun olarak tekrar Camiye çevrilmiş. Emekli bir hoca da kıyamete kadar kimse bozmasın diye ayetle dua etmiş. Şimdi de o hocaya hakaret ediliyor.Yazık. Ne olacak bu haliniz…” diye yazdı.

 

İlgili Haberler