AKP'li Ali İhsan Yavuz'dan Fatih Portakal ve CHP'lilere 'Bir şey' açıklaması!

AKP'li Ali İhsan Yavuz'dan Fatih Portakal ve CHP'lilere 'Bir şey' açıklaması!
Yerel seçimler sonrasında kamuoyuna partisi adına yaptığı açıklamalarla bilinen AKP'li Ali İhsan Yavuz, Fatih Portakal ve CHP'lilere "Kesinlikle bir şey oldu gibi bir cümlem yok" dedi.

Yerel seçimlere ilişkin yaptığı açıklamalarla çok konuşulan AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Seçim İşleri Başkanı Ali İhsan Yavuz, Twitter'dan gazeteci Fatih Portakal ve CHP'li yöneticileri etiketleyerek açıklamada bulundu.

Yavuz, "Değerli Fatih Portakal ve CHP'li yöneticiler başta olmak üzere bazı kişiler, bana atfedilen 'Hiçbir şey olmasa bile kesinlikle bir şeyler oldu ama fark edemedik' şeklindeki ifadeyi dillerine doladılar. Oysa böyle bir cümlem yok" dedi.

Yavuz Twitter'dan şunları yazdı:

"Değerli Fatih Portakal ve CHP'li yöneticiler başta olmak üzere bazı kişiler, bana atfedilen "Hiçbir şey olmasa bile kesinlikle bir şeyler oldu ama fark edemedik" şeklindeki ifadeyi dillerine doladılar. Oysa böyle bir cümlem yok."

"Hiçbir şey olmasa bile kesinlikle bir şeyler oldu ama fark edemedik" şeklinde ifadem olmamasına rağmen bunu neden dillerine doladılar acaba? Böyle bir kurgudan bile medet umulduğu için olabilir mi? Benim için mahzuru yok ama acziyetin bu kadarı da gerçekten üzüntü verici."

"Bir başka ihtimal de, bunu yapanların bu yalanı doğru sanmasıdır ki bu da gerçekten vahim. Siyasetçi ve medya mensubu olma sorumluluğu eylem ve söylemlerde ihtimam göstermeyi zorunlu kılar. @fatihportakal, @kilictarogluk, @enginaltaychp, @MutercimlerErol"

"İstanbul seçimleriyle ilgili ilk günden bugüne derdimiz; yapılan kanunsuzlukları ortaya çıkartarak seçimin üzerindeki şüpheleri yok etmek üzere meseleyi YSK'nın gündemine taşımaktır. Yani biz, belge ve bilgiyle doğruyu yapma çabasındayız. Vatan için, hukuk için..."

fghjm.jpg

 

İlgili Haberler