AKP’li Başkan bağımsız aday oldu

AKP’li Başkan bağımsız aday oldu
Cumhur İttifakı AKP teşkilatında da ayrışmalara neden oldu. Elazığ Keban’da, AKP tarafından aday gösterilmeyen mevcut Başkan, seçimlere bağımsız olarak girecek.

AKP’li Başkan bağımsız aday oldu

Elazığ Keban Belediye Başkanı Fethiye Atlı, 31 Mart’taki yerel seçimlere bağımsız aday olarak girecek. Fethiye Atlı konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, yerel seçimlere AK Parti’den aday gösterilmeyi umut ettiğini, ancak aday gösterilmediğini söyledi. İlçede yapılan anketlerin sonuçlarına göre, yüzde 70’in üzerinde oy potansiyeline sahip olduğunu iddia eden Atlı, 23 TV’ye verdiği demeçte halkın yoğun talebi üzerine 31 Mart’ta yapılacak seçimlere bağımsız belediye başkan adayı olarak katılacağını duyurdu. İşte o açıklama:

“TEKLİF GELDİ AMA…”

“Vatandaşlardan gelen talep üzerine bağımsız aday oldum. Cumartesi'den beri beni arıyorlar. Ailem ve çevrem destek olacaklarını söyledi. Başka partiden de teklif geldi ama kabul etmedik. Allah'ın yardımı ve Keban halkının desteği ile kazanacağız. Gönül isterdi ki yine partimden devam edeyim ama olmadı. İnşallah sonu hayırlı olur” dedi.