AKP’li başkan MHP’lilere seslendi: "1 Nisan'da ağlarız"

AKP’li başkan MHP’lilere seslendi: "1 Nisan'da ağlarız"
Denizli’nin AKP’li Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, MHP il teşkilatına şu sözlerle seslendi: “31 Mart’a kadar çalışıp terleyeceğiz. Terlemezsek, emeklerimiz 1 Nisan günü göz yaşı olarak çıkar. Keşke dememek için çalışalım, herkese ulaşalım.”

MHP Denizli İl Başkanı Cafer Birtürk, Devlet Bahçeli’nin mesajlarını partililere iletti. Bahçeli’nin, “Denizli’de kesinlikle 20’de 20 yapılacak, Cumhur ittifakı mutlaka zafer kazanacaktır. Cumhurbaşkanlığı sisteminin yerleşmesi ve Türk milletinin bekası için, Cumhur İttifakı adaylarına MHP olarak gönül rahatlığı ile oy vereceğiz. Denizli MHP teşkilatı bu yönde AKP teşkilatı ile sahada yan yana çalışacaktır” mesajı partililere aktarıldı.

“KEŞKE DEMEMEK İÇİN ÇALIŞALIM”

Birtürk’ten sonra söz alan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın açıklamaları ise MHP’lilere uyarı niteliğindeydi. Yerel seçimlerde, büyükşehir belediye başkanlığına yeniden AKP’den aday olan Zolan, “31 Mart’a kadar çalışıp terleyeceğiz. Terlemezsek, emeklerimiz 1 Nisan günü göz yaşı olarak çıkar. Keşke dememek için çalışalım, herkese ulaşalım.” ifadelerini kullandı.

AKP İLK CHP İKİNCİ PARTİ ÇIKMIŞTI

2014 Mahalli İdare Seçimlerinden, 277 bin oy alan AKP ilk parti olarak çıkmıştı. CHP 237 bin oyla ikinci parti, MHP ise 72 bin oyla üçüncü parti olmuştu.

İlgili Haberler