AKP'li başkan Murat Köse'yi belediyenin kendi sitesi yalanladı

AKP'li başkan Murat Köse'yi belediyenin kendi sitesi yalanladı
AKP'li Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, kar yağışı için bin personel ve 100 araçla çalışma başlattıklarını açıkladı. Ancak resmi internet sitesinde belediyenin 271 personelinin ve 48 iş makinesinin olduğu ortaya çıktı.

Türkiye genelinde etkili olan kar yağışı belediye ekiplerini de harekete geçirdi. Kar yağışının etkili olduğu kentlerden biri de Ankara. Dün gece etkili olan kar yağışı sonrası AKP'li Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, Twitter hesabında paylaşımda bulundu.

Köse, hesabından “Kriz Çözüm Merkezimize 444 0 149 gelen taleplerin her biriyle ilgili araçlarımızı yönlendiriyor, tüm yollarda trafiğin açılması için 1000 kişilik ekibimiz ve 100 aracımızla çalışıyoruz. Zirvekent mahallemizde, mahsur kalan ambulansa karla mücadele ekiplerimizin müdahalesi” şeklinde paylaşım yaptı.

PERSONEL SAYISINDA 729 FARK

Her ne kadar Köse, ”1000 kişilik ekibimiz” dese de Mamak Belediyesi’nin internet sitesinde yer alan Fen İşleri Müdürlüğü “personel bölümünde” belediyenin toplan işçi sayısının 271 olduğu görülüyor. Köse’nin belirttiği sayı ile belediyenin internet sitesinde yer alan sayılar arasında 729 personel farkı bulunuyor. Aynı sitede belediyenin toplam araç sayısının 98 olduğu görülüyor. Bunlardan 49’unun iş makinası olduğu görülüyor. Köse, yol açma çalışmalarında da 100 aracın çalıştığını belirttiği görülüyor.