AKP'li başkan yardımcısından çirkin, İmamoğlu paylaşımı

AKP'li başkan yardımcısından çirkin, İmamoğlu paylaşımı
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na ölüm tehdidinde bulunan şahsın tutuklanmasının ardından konu hakkında paylaşımda bulunan AKP Antalya İl Başkan Yardımcısı Kasım Birol Yılgım’ın ifadeleri tepki topladı.

Tuna G. Adlı şahıs, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na “Senin kanını akıtır sana içiririm! Umarım ne kadar ciddi olduğumu anlarsın yoksa seni paramparça edeceğim. Öldüreceğim kişiye önceden haber veririm” şeklinde mesaj göndermişti.

Olayın duyulmasının ardından söz konusu şahsa tepkiler art arda gelirken, Tuna G., çıkarıldığı İstanbul Sulh Ceza Hakimliği’nde tutuklanarak cezaevine gönderildi. Şahıs, ifadesinde pişman olmadığını belirtirken, İmamoğlu’na yönelik tepki çeken bir başka paylaşım da Antalya’dan geldi.

AKP Antalya İl Başkan Yardımcısı ve İHH Başkan Yardımcısı Kasım Birol Yılgın, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Bunları kudurtan var ya. Türkiye'nin İMF'ye muhtaç olması değil. RTE’ye muhtaç olması” ifadelerini kullandı.

akpli-foto-sozcu.jpg

Daha da ileri giden Yılgın daha sonra paylaştığı mesajda ise, “Bu solculara ‘Senin kanını içerim’ demeyin, ‘Senin rakını içerim’ deyin. Bakın ne kadar etkili oluyor” dedi. Öte yandan Yılgın, yaptığı paylaşıma AKP’li yöneticileri ve Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin eski başkanı Melih Gökçek’i etiketledi.

Yılgın’a sosyal medya üzerinden yüzlerce tepki geldi.