AKP’li başkandan sitem: “Partime kırgınım”

AKP’li başkandan sitem: “Partime kırgınım”
Yerel seçimler için AKP Genel Merkezi tarafından yeniden aday gösterilmeyen Kocaeli Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, “Genel Merkezin takdiri böyleymiş. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı seviyorum ama partime kırgınım” dedi.

Kocaeli Çayırova’nın AKP’li Belediye Başkanı Şevki Demirci, Çayırova Belediyesi Çağdaşkent Sosyal Tesisleri’nde çok sayıda yerel basın mensubuyla kahvaltı programında bir araya geldi.

Programda partiye olan kırgınlığını dile getiren Başkan Demirci, “5 senemizi Allah’ın izniyle bitirdik. 5 sene benim açımdan hızlı ve güzel geçti. Bu süreçte hızlı çalıştık, büyük yatırımlar yaptık. Şevki Demirci olarak ben bir dönem daha başkan olacağımı düşünüyordum. Genel Merkezin takdiri böyleymiş” diye konuştu.

“BAZI NOKTALARDA YANLIŞ KARARLAR VERİLDİ”

Demirci konuşmasını şu sözlerle noktaladı: “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı seviyorum ama partime kırgınım. Bazı noktalarda yanlış kararlar verildi. Daha yapacak çok işlerimiz, hayata geçirecek projelerimiz vardı.” dedi. Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart 2019 yerel seçimleri için Çayırova Belediyesi başkan adayı olarak, Bünyamin Çiftçi’yi açıklamıştı.