Sokağa çıkma yasağını çakarlı araçla ihlal etti. Bir de sosyal medyada paylaştı

Sokağa çıkma yasağını çakarlı araçla ihlal etti. Bir de sosyal medyada paylaştı
AKP’li Yıldırım Belediyesi Başkanı Oktay Yılmaz ile çektirdiği fotoğrafları sosyal medya hesabından "abim" diyerek paylaşan Kaan Yılmaz isimli bir vatandaş sokağa çıkma yasağını çakarlı lüks arabasıyla ihlal etti. Yılmaz bu anları sosyal medya hesabından da paylaştı. Belediyeden yapılan açıklamada ise şahsın belediye başkanı Oktay Yılmaz ile bir akrabalığının bulunmadığı belirtildi.

ABC Gazetesi’nde yer alan habere göre, Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz ile çektirdiği fotoğrafları sosyal medya hesabından "abim" diyerek paylaşan Kaan Yılmaz isimli bir vatandaş çakarlı lüks araçla çektiği videoyu yayımladı. Videoda, gece yarısı sokaklarda araçla gezdiği görülüyor. Tam kapanmada sokağa çıkma yasağını ihlal eden Yılmaz, ayrıca yasak olmasına rağmen aracına çakar taktırdı. Sokağa çıkma yasağı döneminde birçok noktada bulunan polis kontrolünden nasıl geçtiği ise bilinmiyor.

Yılmaz’ın sosyal medya hesabından Belediye Başkanı Oktay Yılmaz ve Cumhurbaşkanı Erdoğan ile paylaştığı fotoğraflar da ortaya çıktı. İşte o paylaşımların bazıları şöyle:

BELEDİYE''DEN AÇIKLAMA GELDİ
Yıldırım Belediyesi tarafından konuya ilişkin yapılan açıklamada Kaan Yılmaz adlı şahsın belediye başkanı Oktay Yılmaz ile kardeş olmadığı belirtildi. 

İlgili Haberler