AKP'li belediye başkanın yolsuzluklarını ortaya çıkaran AKP'li Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı görevden alındı

AKP'li belediye başkanın yolsuzluklarını ortaya çıkaran AKP'li Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı görevden alındı
AKP’li Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı’ya, önceki dönem AKP’li belediye başkanının yolsuzluklarını araştırdığı için görevinden istifa etmesi yönünde baskı yapıldığı öne sürülmüştü. Rasim Arı’nın bugün İçişleri Bakanlığı müfettişleri tarafından görevden alındığı öğrenildi.

Nevşehir'de bir önceki dönemin AKP'li belediye başkanının yolsuzluklarını araştırdığı için görevinden istifa etmesi yönünde baskı yapıldığı iddialarıyla gündeme gelen AKP'li Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı'nın İçişleri Bakanlığı müfettişleri tarafından görevden alındığı öğrenildi.

İYİ Parti Nevşehir İl Başkanı Ömer Ay gazetemize yaptığı açıklamada Arı'nın önceki dönemin belediye başkanı ile ilgili yapılan yolsuzluk araştırmasına katkı sağladığı için, görevlendirilen yeni müfettişler tarafından görevden alındığını belirtti.

Diğer yandan, Habertürk'ten Emrah Doğru'ya konuşan Nevşehir Belediye Başkanı, "Son 2 yıla yakındır Nevşehir’de çok büyük çalışmalar yürüttüm ama maalesef çok yıprandım. Hem fiziki olarak hem ruhen çok yıprandım" dedi.

Siyasete devam edeceğini söyleyen Arı, "Daha sağlıklı bir şekilde yol almak adına bugün gün içerisinde hem partimden hem de belediye başkanlığından istifa edeceğim. Aileme vakit ayıracağım ama tekrardan güzelce dinlendikten sonra siyasete devem edeceğim" diye konuştu.

  

 

İlgili Haberler