AKP'li belediye çalışanları İmamoğlu'nu protesto etti

AKP'li belediye çalışanları İmamoğlu'nu protesto etti
İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin Saraçhane'deki binası önünde ilginç anlar yaşandı. Bir grup belediye çalışanı, Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu'nu protesto etti.

Bir grup İstanbul Büyükşehir Belediyesi çalışanı, Saraçhane’deki belediye binası önünde “Ekrem İmamoğlu karşıtı” miting düzenledi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) çalışanları imzasıyla yapılan kamuoyu açıklamasında Ekrem İmamoğlu'nun başkanlığı döneminde paylaştığı 'israf' iddialarına yanıt verildi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) resmi sosyal medya hesaplarından yapılan yazılı ve videolu açıklamada isim verilmeden Ekrem İmamoğlu'nun başkanlığı döneminde kamuoyuyla paylaştığı israf iddialarına yanıt verildi. 'İstanbul Büyükşehir Belediyesi Çalışanları' imzasıyla paylaşılan açıklamada; "131 ülkeden daha büyük olan İstanbulumuz için yıllardır kaynakları etkin ve verimli kullanılarak yapılan yüzlerce hizmet ve faaliyeti bir algı operasyonu ile "israf" kavramına sıkıştırma insafsızlığı gösterenleri kınıyoruz." ifadelerine yer verildi.

İYİ PARTİ'DEN TEPKİ

Yapılan protestonun belediye içinde huzursuzluk çıkarmak için kurgulandığını belirten İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Aytun Çıray, "Bu atak Sn@ekrem_imamoglu'nu belediye işçilerine karşı konuşturmak için kurulmuş tezgâh. Bunlar çok küçük çıkarcı azınlık, büyük çoğunluk temiz insanlar" ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler