AKP’li belediyelerde ortaya çıkan skandalda ihale CHP ve İYİ Parti’ye kaldı. İYİ Partili Yerköy Belediye Başkanı'ndan açıklama

AKP’li belediyelerde ortaya çıkan skandalda ihale CHP ve İYİ Parti’ye kaldı. İYİ Partili Yerköy Belediye Başkanı'ndan açıklama
AKP'li belediyelerce gri pasaportla yurtdışına gönderilen kişilerin ülkeye dönmediğine dair haberler üzerine İçişleri Bakanlığı, 6 belediyeye soruşturma başlattı. Bakanlığın, CHP'li Balıkesir'in Gömeç, Adıyaman'ın Gölbaşı ile Burdur'un Yeşilova, İYİ Partili Yozgat'In Yerköy, HDP'li Şanlıurfa'nın Suruç ve AKP'li Ordu Korgan belediyelerine soruşturma başlatması dikkat çekerken, İYİ Partili Yerköy Belediyesi'nden konu ile ilgili açıklama geldi.

AKP''li Malatya''nın Yeşilyurt Belediyesince yurtdışına gönderilen 45 kişiden 43''ünün Türkiye''ye dönmemesinin yankıları sürüyor. Almanya''ya gri pasaportla insan kaçakçılığı iddiaları üzerine İçişleri Bakanlığı, 6 belediyeye soruşturma başlattı.

Bakanlığın, CHP''li Balıkesir''in Gömeç,  Adıyaman''ın Gölbaşı ile Burdur''un Yeşilova, İYİ Partili Yozgat''In Yerköy, HDP''li Şanlıurfa''nın Suruç ve AKP''li Ordu Korgan belediyelerine soruşturma başlatması dikkat çekti. 

İYİ Partili Yerköy Belediye Başkanı Ferhat Yılmaz konu hakkında yaptığı yazılı açıklamada; "15-21 Temmuz 2019 tarihleri arasında Polonya''da düzenlenen organizasyonda ülkemizi temsil eden folklor ekibimiz yarışmada büyük bir başarı sergilemiş  ve festival birincisi olarak ülkemize eksiksiz olarak tekrar geri dönmüşlerdir" dedi. 

Yılmaz''ın açıklaması şu şekilde;

İlgili Haberler