AKP'li Bünül: “Türkiye’nin imanı için AKP’ye oy verin”

AKP'li Bünül: “Türkiye’nin imanı için AKP’ye oy verin”
AKP’li isimlerin dini değerler üzerinden oy istediği görüntülere bir yenisi daha eklendi. AKP Ceyhan ilçe Başkanı Muhammed İslam Bünül, “Türkiye'nin imanı ve ihyası hususunda Cumhur İttifakına destek vereceğinizden hiçbir kuşkumuz yok” dedi.

YENİÇAĞ/İSTANBUL

AKP yöneticilerinin beka sorunu ve dini değerleri kullanarak oy istediği görüntülere bir yenisi daha eklendi. Hatırlanacağı üzere, AKP’nin Sivas Büyükşehir Belediyesi başkan adayına oy isterken kullandığı, “Hilmi Bilgin'e vereceğiniz destek ruzi mahşerde (kıyamet günü) beraat belgeniz olacak” ifadesi ile AKP Sivas Milletvekili İsmet Yılmaz büyük tepki toplamıştı. Bu açıklamaların yankısı kamuoyunda etkisini yitirmeden, AKP'li belediye başkan adayı Mustafa Göktaş, “AKP'ye, Erdoğan'a oy verin, cennetin anahtarı cebinize girsin” sözleri ile seçmenlere seslendi.

“CEYHAN'IN, ADANA'NIN VE TÜRKİYE'NİN İMANI…”

Son olarak, yine dini değerler üzerinden oy isteyen isimlere AKP Ceyhan ilçe Başkanı Muhammed İslam Bünül katıldı. Bünül, 31 Mart Yerel Seçimleri için vatandaşlardan oy isterken, “Ceyhan'ın, Adana'nın ve Türkiye'nin imanı ve ihyası hususunda Cumhur İttifakına destek vereceğinizden hiçbir kuşkumuz yok” ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler