Turhan Çömez seçimlerde ne olacağının şifresini verdi. AKP'li Elitaş'ın itirafından sonra konuştu

Turhan Çömez seçimlerde ne olacağının şifresini verdi. AKP'li Elitaş'ın itirafından sonra konuştu
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın eski doktoru Turhan Çömez, AKP Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş'ın "Şu an AK Parti’ye karşı bir kırgınlık, kızgınlık var..." sözleri ile ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı.

AKP Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, bir televizyon programında, "Şu an AK Parti’ye karşı bir kırgınlık, kızgınlık var..." demişti. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın eski doktoru ve AKP eski Milletvekili Turhan Çömez, Elitaş''ın "itiraf" olarak değerlendirilen bu sözlerine ilişkin dikkat çeken bir mesaj paylaştı.

Çömez Twitter''dan yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"AKP’li Elitaş’tan çarpıcı sözler: “Şu anda AK Parti’ye karşı bir kırgınlık, kızgınlık var”
Kırgınlık, kızgınlık olsa öpün başınıza koyun.
Öfke patlaması var…
Bindirilmiş kıtalara değil sindirilmiş kalabalığa bakın.
Bir devir kapanıyor.
Az kaldı."

ELİTAŞ''IN AÇIKLAMASI

Ekonomik sıkıntılardan dolayı yurttaşların AKP’ye kızgın olduğunu ifade eden AKP’li Elitaş, Adalet Partisi’nin de 1970’li yıllarda ortaya çıkan petrol krizinden dolayı iktidardan düştüğünü söyledi.

Elitaş, “Şu an AK Parti’ye karşı bir kırgınlık, kızgınlık var. Ekonomik sıkıntılardan kaynaklı ‘Niye böyle?’ diyenler var. Ama böyle global bazda bir ekonomik sıkıntı ne zaman oldu bilmiyorum ama herhâlde 70’lerde bir petrol kriziyle ortaya çıkan bir sıkıntıydı. O zaman çok önde olan Adalet Partisi’ni ikinci parti haline getirmişti. Tek başına iktidardan almıştı. Fakat 1929 buhranından daha ileri bir ekonomik krizle karşı karşıya dünya. Bizim gibi ülkelere de etkisi daha büyük oluyor” ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler