AKP'deki kavga sokağa taştı. Eski vekil yüzüstü yere yatırıldı

AKP'deki kavga sokağa taştı. Eski vekil yüzüstü yere yatırıldı
Sözcü Gazetesi Yazarı Deniz Zeyrek, bugünkü yazısında ismini vermediği ve son dönemde AKP’yi eleştiren eski bir vekilin polis tarafından yüzüstü yere yatırıldığını yazdı.

Sözcü gazetesi yazarı Deniz Zeyrek, AKP içerisinde yaşanan kavgayı köşe yazısına taşıdı. Erdoğan’ın etrafında çok güçlü isimlerin olduğunu söyleyen liyakatin kalmadığını yanlış şeyler yapıldığını ve kurduklarını parti AKP’nin bu olmadığını söyleyen bazı isimlerin olduğunu olduğunu belirten Zeyrek, bu yakınanakarın büyük ölçüde dışlanmış parti emektarları olduğunuı açıkladı.

POLİS TARAFINDAN YERE YATIRILDI

Arınç''ın başına gelenlerden daha vahim bir olay anlatacağını açıklayan Zeyrek AKP’li mağdurun kişisel haklarına saygısından dolayı ismini açıklamayacağını belirtti. Aynı zamanda olayın geçtiği şehri de paylaşmayacağını belirtti. Zeyrek’in aktardıklarına göre, AKP’li mağdurun hem eski bir parti yöneticisi hem eski bir milletvekili olduğunu belirtti. Milletvekilliği sonrasında önemli bir görevde bulunduğunu da söyledi. Özellikle son zamanlarda iktidarın icraatlarını da eleştirdiğimi belirtti.

İddiaya göre, memleketine giden AKP’li eski vekil havaalanından köyüne geçerken, arabası polis tarafından durduruluyor. Kendisini tanıtmasına rağmen polis tarafından sert bir karşılık gördüğü açıklandı. Zeyrek’in bilgilerine göre, o isim kardeşiyle birlikte yüzüstü yere yatırılmış ve polis silahına dahi davranmış. Olay sonrasında ise iddiaya göre, ilgili bakan kendisini arayıp gönlünü almak istemiş.

İlgili Haberler