AKP'li isimden "Her şey daha güzel olacak" eleştirisi

AKP'li isimden "Her şey daha güzel olacak" eleştirisi
AKP'nin 'her şey daha güzel olacak' sloganını kullanmasını eleştiren İstanbul Milletvekili İsmet Uçma, "Siz niye slogan üretemiyorsunuz biliyor musunuz? Slogan üretmek için bir insanın duygusunun ve meselesinin olması gerekir" dedi.

YSK'nın İstanbul seçimlerinin 23 Haziran'da yenilenmesine karar vermesinin ardından mazbatası alınan Ekrem İmamoğlu'nun 'Her şey çok güzel olacak' sloganını AKP'nin 'daha' ekleyerek kullanması parti içinde rahatsızlığa sebep oldu.

AKP İstanbul Milletvekili İsmet Uçma, Maltepe'de katıldığı bayramlaşma toplantısında konuyla ilgili partisini eleştirerek, "O slogan etrafında boğuluyoruz, siz niye slogan üretemiyorsunuz biliyor musunuz? Slogan üretmek için bir insanın duygusunun ve meselesinin olması gerekir" şeklinde konuştu.

Uçma, "Karşı tarafındaki adayın bir çocuğun araç peşine düşerek ortaya attığı bir slogan var. O slogan etrafında boğuluyoruz, siz niye slogan üretemiyorsunuz biliyor musunuz? Slogan üretmek için bir insanın duygusunun ve meselesinin olması gerekir. Az biraz galiba duygularımız yıprandı, herhalde meselelerimiz farklılaştı" ifadelerini kullandı.