AKP'li isimden Pelikancılar hakkında ortalığı karıştıracak açıklama. Hiç bilinmeyenleri tek tek sıraladı

AKP'li isimden Pelikancılar hakkında ortalığı karıştıracak açıklama. Hiç bilinmeyenleri tek tek sıraladı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eski metin yazarı ve AKP Ankara eski Milletvekili Aydın Ünal, iktidar partisi içerisinde Pelikan adıyla bilinen yapı ile ilgili çok çarpıcı açıklamalarda bulundu. Ünal, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamalarda Pelikan'ın Cumhurbaşkanını savunan değil, onun arkasına saklanarak, Anayasal suç işlemeye kadar varan kirli işler çeviren örgüt olduğunu belirtti.

Kamuoyunun adını ilk kez Ahmet Davutoğlu'nun Başbakanlık görevinden ayrıldığı süreçte duyduğu AKP içerisinde Pelikan grubu ile ilgili gündem yaratacak bir çıkış geldi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bir dönem metin yazarlığını yapan AKP Ankara eski Milletvekili Aydın Ünal, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamalarla Pelikan hakkında dikkat çeken ifadeler kullandı.

Sözcü'den Veli Toprak'ın haberine göre Ünal şunları söyledi;

Adını anmaya değmez bir müfterinin iftirasına kısa cevabımdır: Pelikan Örgütü ile mücadeleye 2016 yılı başında milletvekili iken başladım; listeye yeniden girmemeyi açıkça göze alarak, aşağılık itibar suikastleri altında bu tehlikeye ısrarla ve inatla dikkat çektim, çekiyorum.

Pelikan Örgütü, Cumhurbaşkanını savunan değil, onun arkasına saklanarak, Anayasal suç işlemeye kadar varan kirli işler çeviren bir örgüttür.

Erdoğan ve AK Parti'yi paçasından tutup aşağı çekmektedir. Son hadiseler de bunu zaten ispat etmiştir. Pelikan yeni FETÖ'dür.

1-20201218092903.jpg2-20201218092903.jpg