AKP'li isimden vatandaşlara "nankör" yakıştırması

AKP'li isimden vatandaşlara "nankör" yakıştırması
AKP Sinop İl Genel Meclisi Üyesi Erkan Örnek, sosyal medyadan vatandaşlara hakaret ederek. ‘Nankörler..’ ifadesini kullandı. Örnek’in paylaşımına vatandaşlar tepki gösterdi.

AKP Sinop İl Genel Meclisi Üyesi Erkan Örnek, sosyal medya hesabından AKP'ye oy vermeyen vatandaşlar için "nankör" yakıştırmasında bulundu. Örnek yaptığı paylaşımda, Erdoğan 2003'den beri bedeva okul kitabı dağıtıyor. Hem de nankör aile-şükreden aile ayrımı yapmadan” ifadesini kullandı.

Örnek, “Erdoğan'ın 16 yıllık jesti” başlıklı paylaşımını, geçtiğimiz hafta okulların açılmasının ertesi günü yaparken, “Dün tam 18 milyon öğrenciye 146 milyon bin 845 bin 100 adet ders kitabı ücretsiz teslim edildi. Erdoğan 2003’den beri bedava okul kitabı dağıtıyor. Hem de nankör aile –şükreden aile ayrımı yapmadan” dedi.

‘HERKES AKP’YE OY VERMEK ZORUNDA DEĞİL’

AKP’li il genel meclis üyesinin yaptığı paylaşımın altına yorumda bulunan Hüseyin Özcan isimli vatandaş ise “ Sayın Erkan Örnek nankör aile ne demek? Kimse kendi parası ile bir şey dağıtmıyor. Herkes AK partiye oy vermek mecburiyetinde değil. Devletin vatandaşlardan topladığı vergilerle yapılan yardım kimse kimseye babasının parasını dağıtmıyor ”diyerek, sert tepki gösterdi.

meclis-001.jpg1-20190914132106.jpg