AKP’li Mahir Ünal: Bir dönem bu ülkede bardak yoktu

AKP’li Mahir Ünal: Bir dönem bu ülkede bardak yoktu
Katıldığı bir televizyon programında çiftçinin iPhone telefon kullanmasını eleştirmesiyle tepkilerin odağı haline haline gelen AKP Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, aynı programda Türkiye’de bir dönem bardak olmadığı söyledi. Mahir Ünal, katıldığı yayında, “Bir dönem Türkiye’de bırakın bardağın içindeki suyu, bardak yoktu” ifadelerini kullandı.

Çiftçinin iPhone telefon kullanmasını eleştiren AKP Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, Türkiye’de bir dönem bardak olmadığı söyledi.

“BİR DÖNEM BU ÜLKEDE BARDAK YOKTU”

Katıldığı bir televizyon programında konuşan Ünal “Ben hep şu örneği veriyorum: Diyorum ki elimizde bir bardak var. Biz 18 yılda bu bardağın yüzde 70’ini doldurduk. Ama yüzde 30’u boş. Şimdi bu bardağın yüzde 30’luk boşluğunu da konuşalım, yüzde 70’lik doluluğunu da konuşalım. Çünkü bir dönem bu ülkede bardak yoktu. Yani bırakın bardağın içindeki suyu, bardak yoktu. Ama şu anda bu bardağı yüzde 70 oranında doldurmuşuz. Yüzde 30’luk boşluk var mı var? Peki biz bu yüzde 30’luk boşluğu da Allah’ın izniyle doldurur muyuz, doldururuz.” dedi.