AKP’li meclis üyesi ‘ayak oyunları’ nedeniyle istifa etti

AKP’li meclis üyesi ‘ayak oyunları’ nedeniyle istifa etti
AKP'li Kepez Belediyesi'nin Meclis Üyesi Halil Oya, kendisine karşı ayak oyunları ve itibarsızlaştırma operasyonları yapıldığını belirterek istifa ettiğini açıkladı.

31 Mart 2019'da gerçekleştirilen yerel seçimlerde, AKP'den Kepez Belediyesi Meclis üyeliğine seçilen Halil Oya, partisinden istifa ettiğini duyurdu. İstifasını sosyal medya hesabı üzerinden duyuran halil Oya, istifa gerekçesini şahsına karşı yapılan ayak oyunları ve itibarsızlaştırma operasyonları olarak açıkladı.

TEŞEKKÜR ETTİ

Yaptığı paylaşıma kısa bir not düşen Oya, “Aziz kardeşlerim. Bilindiği üzere kuruluşundan bu yana görev aldığım partimden, 31 Mart 2019 tarihinde yapılan yerel seçimlerinde Kepez Belediyesi Meclis üyesi oldum. Meclis üyesi olduktan sonrası şahsıma karşı yapılan ayak oyunları ve itibarsızlaştırma operasyonları sebebiyle bugün itibari ile Adalet ve Kalkınma Partisi’nden istifa ederek, bundan sonraki Kepez Belediyesi Meclis üyeliğine bağımsız olarak devam edeceğim. Ayrıca seçim döneminde beni desteği ile onurlandıran, yanımda olan Varsak, Kepez halkına teşekkürü bir borç bilirim. Her zaman yanlarında olduğumu belirtmek isterim. Tartışmayı da manasız ve boş buluyor, takdiri sizlere bırakıyorum. Kamuoyuna saygılarımla” diye yazdı.