AKP’li meclis üyesi, Kadıköy Belediye Başkanı’nın mikrofonunu kapattı

AKP’li meclis üyesi, Kadıköy Belediye Başkanı’nın mikrofonunu kapattı
AKP’li Belediye Meclis Üyesi İdris Bilici, Pendik’te düzenlenen bir etkinlikte Kadıköy Belediye Başkanı Şeril Dara’nın konuşmasına izin vermeyerek “Yemeği ben düzenledim. Siyaset konuşamazsın” dedi.

Amatör Lig’de mücadele eden Patnosspor için Pendik’te düzenlenen yemekte tepki çeken bir olay yaşandı. AKP’li meclis üyesi İdris Bilici, kürsüye konuşmak için çıkan Kadıköy Belediye Başkanı Şeril Dara’nın mikrofonunu kapattı. Bilici, Dara’ya “Yemeği ben düzenledim. Siyaset konuşamazsın” dedi.

Gazeteci İsmail Saymaz sosyal medya hesabından olayın videosunu paylaştı.

Saymaz Twitter hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

“Patnosspor için dün Pendik’te yemek yapılıyor. AKP’li Belediye Başkanı Ahmet Cin’den sonra kürsüye CHP’li Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Dara çıkıyor. O an mikrofon kesiliyor. AKP belediye meclis üyesi, Dara’ya “Yemeği ben düzenledim. Siyaset konuşamazsın” diyor. Yakışıyor mu? Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Dara'yı "Bu yemeğin parasını ben verdim" diyerek konuşturmayan AKP'li meclis üyesi İdris Bilici'nin bu saygısız davranışı, Patnoslulara mal edilmemeli. Öğrendiğim kadarıyla, Dara'ya yapılan saygısızlığa kızan Patnoslular yemekten ayrılmış. Patnos Belediye Başkanı Emrah Kılıç beni aradı ve şunları söyledi: ‘Kadıköy Belediye Başkanı Odabaşı'na yapılan saygısızlığı kabul etmiyoruz. İlçemizin adının böyle bir saygısızlığa alet edilmesini şiddetle kınıyoruz. Odabaşı'na üzüntülerimi belirttim, ilçemize davet ettim.’”