AKP'li Mehdi Eker yine Almanya, Hollanda ve Kılıçdaroğlu'nu hedef aldı

AKP'li Mehdi Eker yine Almanya, Hollanda ve Kılıçdaroğlu'nu hedef aldı
AKP Genel Başkan Yardımcısı Eker, Sakarya'da yaptığı konuşmada Hollanda, Almanya, Kılıçdaroğlu'na yüklendi ve PKK'nın 'hayır' diyeceğini iddia ederek 'hayır'cılara imada bulundu.

AKP'lilerin algı operasyonları devam ediyor...

Partisinin Sakarya İl Kadın Kolları Başkanlığınca bir restoranda düzenlenen toplantıda partililerle bir araya gelen AKP Genel Başkan Yardımcısı Mehdi Eker, referandumla ilgili açıklama yaparken, maddeleri anlatmak yerine yine Hollanda, Almanya ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu hedef aldı.

Referandumla ilgili açıklama yapan Eker, şu ifadeleri kullandı:

"Silahını, tankını, topunu, uçağını, tüfeğini kendi yapacak. Elin silahına muhtaç olmayacak. Bu ufka, bu vizyona sahip lider, Recep Tayyip Erdoğan. Onun için onu hedefe koymuşlar, sadece içimizdeki bazı aklı kıt siyasetçiler değil, Kemal Bey'den önce Almanlar 'hayır' kampanyası başlatıyor. Bunun sebebi ne ola ki? Neden Almanya Kemal Bey'den önce 'hayır' kampanyası başlatıyor, neden Hollanda atını, itini bizim üstümüze sürüyor, neden İsviçre Tayyip Erdoğan'ın posterinin yanına tabanca koyuyor, neden Avusturya 'hayır' kampanyasına destek veriyor, neden PKK terör örgütü, onların elebaşları Kandil'den 'hayır' mesajları veriyorlar? Bunu düşünmek lazım."

İlgili Haberler