Melih Gökçek canlı yayında kedi oynattı. Sosyal medyanın dilinden düşmüyor

Melih Gökçek canlı yayında kedi oynattı. Sosyal medyanın dilinden düşmüyor
Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı AKP'li Melih Gökçek’in jelibon ve Aboubakar olaylarından sonra televizyonda oyuncak kedi oynattığı görüntüler sosyal medyada gündem oldu.

Sık sık yaptığı paylaşımlarla ve açıklamalarla sosyal medyanın diline düşen Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı AKP''li Melih Gökçek jelibon ve Aboubakar olaylarının ardından yine gündeme düştü.

Mansur Yavaş''ın da "tedavi olmalı" dediği Ankara''nın görevden alınan eski belediye başkanı Melih Gökçek ilginç bir olaya daha imza attı.

MASADA KEDİ OYNATTI, MANSUR YAVAŞ''A TAŞ ATTI

Melih Gökçek''in katıldığı bir programda Ankara''nın sembollerinden maskot Ankara Kedisi''ni masada oynattı. Oyuncak kedisini oynatan Gökçek, Mansur Yavaş''a da taş atmayı ihmal etmedi.

Gökçek’in programda, “ Mansur’a bir gösteri yapsın diye özellikle getirdim. Mansur’cum istersen sana göndereyim bunu. Masanın üzerine koy. Zaman zaman oynatır beni hatırlarsan” dedi.

Gökçek''in kedili dansı ise sosyal medyada gündem oldu.

GÖKÇEK “YERALTINDA JELİBON BULUNDU” DEMİŞTİ…

Melih Gökçek 28 Haziran’da katıldığı bir canlı yayında da Sözcü gazetesi yazarı Murat Muratoğlu’nun “Adıyaman''da iki kuyuda 6 milyar dolarlık jelibon rezervlerine rastlandı” sözlerini gerçek sanarak, “Adana''da yeni bir şey daha bulmuşlar. Bugün gazetede okudum. Ne anlama geldiğini de bilmiyorum. İtiraf edeyim. Araştıracağım ki bileyim. Onun adı var. Çocuklar yer ya. Jelibon. Jelibon bulunmuş. Ne demek jelibon bilmiyorum. Yeraltında 6 milyar dolarlık jelibon bulunmuş” ifadelerini kullanmıştı.

BEŞİKTAŞ''IN ESKİ GOLCÜSÜ ABOUBAKAR''I SOMALİ ASILLI ŞEHİT ASKER DİYE PAYLAŞTI

Beşiktaş''ın eski golcüsü Vincent Aboubakar''a yapılan askeri kıyafetli montajı gerçek sandı. Üzerine Abu Bakeroğlu''nun PKK''nın karakol baskını sonucunda şehit düştüğünü yazdı.

Gökçek, sosyal medya kullanıcılarının paylaşımları ile yaptığı hatayı fark edince paylaşımını apar topar kaldırdı. Daha sonra bir paylaşım daha yapan Gökçek, danışmanını suçlamıştı.

Gökçek, "Özür dilerim danışmanımın yaptığı hatadan hemen haberim oldu ve bu açıklamayı yaptım" diye yazmıştı.

İlgili Haberler