AKP'li Metiner: "Ekmek verdiğimiz insanlardan oy dilenmeyiz"

AKP'li Metiner: "Ekmek verdiğimiz insanlardan oy dilenmeyiz"
Adıyaman'da düzenlenen AKP mitinginde belediye ve hastane çalışanlarını işlerinden olmakla tehdit eden AKP'li Mehmet Metiner "Ekmek verdiğimiz insanlardan oy dilenmeyiz" dedi.

Yerel seçimler öncesi Cumhur İttifakı'ndan birbiri ardında yapılan tepki çeken açıklamalara bir yenisi daha eklendi.

Adıyaman Kahta Belediye Başkan Adayı Engin Akel’in seçim çalışmaları kapsamında yapılan bir mitingde AKP'li Mehmet Metiner belediye ve hastane çalışanlarını işinden olmakla tehdit etti. Metiner, "Ekmek verdiğimiz insanlardan oy dilenmeyiz" ifadelerini kullandı.

"Ekmek verdiğimiz insanlar, kurumlarımızda çalışan insanlar. Belediyelerimizde, hastanelerde çalışan insanlar buraya gelmiyorlarsa gelmesinler" diyen AKP'li isim sözlerine şöyle devam ediyor:

"Belediyemizde, hastanemizde nerede çalışıyorlarsa çalışsınlar. Ekmek verdiğimiz için onları minnet altına alıyor değiliz. Oy verirler. vermezler. Herkesin namusuna kalmış. Onlardan oy dilenmeyiz. Ekmek verdiğimiz için onları minnet altına alıyor değiliz ama bir şey söyleyim Ekmek verdiğimiz insanlar, kurumlarımızda çalışan insanlar bu sözümü iyi dinlesinler. Engin Akel’e karşı, AK Parti davamıza karşı bayrak sallarlarsa, başkaların safında bize diş gösterirlerse ertesi günü kendilerini olması gereken yerde bulurlar”

İlgili Haberler