AKP'li vekil 'yeni' diyerek eski pazar fotoğraflarını paylaştı

AKP'li vekil 'yeni' diyerek eski pazar fotoğraflarını paylaştı
Asgari ücreti ele alarak “Onu düşünenler düşünsün” diyen AK Parti Milletvekili Hülya Atçı Nergis sosyal medyadan 'arkadaşım gönderdi' deyip pazar fiyatlarını paylaştı. Fotoğrafların eski olduğu anlaşıldı.

AK Parti Kayseri Milletvekili Hülya Atçı Nergis, katıldığı canlı yayında yeni belirlenecek asgari ücretle ilgili olarak “Onu düşünenler düşünsün, Allah da yardımcıları olsun” açıklamasında bulunması tepki çekmişti. Çıkışlarıyla gündem olan AK Parti Kayseri Milletvekili Hülya Atçı Nergis, sosyal medya platformu Twitter hesabından yaptığı paylaşımda da Ankara Demetevler’deki bir pazardan gelen limon, havuç, domates ve hurma meyvesini paylaşarak “Fiyat makul” ifadelerini kullandı.

ARKADAŞIM GÖNDERDİ, FİYATLAR MAKUL

AK Parti Milletvekili Avukat Hülya Atçı Nergis paylaşımında, “Ankara Demetevler pazarında sebze meyve fiyatlarını bir arkadaşım gönderdi. Fiyatlar makul” ifadelerini kullandı. Nergis paylaşımına sosyal medya kullanıcıları tepki gösterdi.

PAYLAŞTIĞI FOTOĞRAFLAR 2017 YILINA AİTMİŞ

Fotoğrafların 2017 yılına ait olduğunu teknik olarak ortaya koyan sosyal medya kullanıcıları, AK Partili Nergis’in paylaşımının altına şunları yazdı:

“Abla hiç mi markete gitmiyon sokağa inmiyon sen? Hiç mü farkında değilsiniz olanın bitenin. her şeyi geçtim Bu fiyatlara satılan sebze meyve çiftçiyi zaten intihara sürükler.”

“Hiç utanmıyorlar ya.”

“Öyle ki halkın içine dahi çıkamayacak durumu gelip, kendilerine vekil tayin ederek arkadaş aracılığıyla fiyat bilgisi alıp şu tweeti atacağıma istifa mektubumu paylaşırdım…”

“2017 yılının fotoğrafları ile yalan söyleyen bir vekil… Kimin Vekili acaba?”

“Alay etmeyin milletle 3-5 yıl öncesinin fiyatlarını paylaşarak. Gidin kendiniz pazara markete de görün gerçekleri.”

“Vekil olup insanları aptal yerine koyarcasına şu tweet’i yazmak…. Okurken utandım, yazarken insan nasıl yerin dibine girmez ya.”

“Limonun anavatanında bile limon kilosu 2 lira değil.”

“Yazın mevsiminde bile domates 2 TL değildi.”

“Kadın milletvekili görünüşte. Hiç utanmadan yalan olduğunu bile bile bunu paylaşıp sinirlerimizle oynuyor…”

“Bu gösterdiğiniz ürünlerle 4 kişilik bir aile için yemek tarifi verir misiniz? Seçim zamanı gelsin biz de makul birilerini seçeceğiz hiç merak etmeyin.”

AK Partili Nergis daha önce de Türkiye''de yaşam standardının yükseldiğini öne sürüp “Artık ev sahibi olmak, araba sahibi olmak hiç zor değil” diyerek gündem olmuştu.

İlgili Haberler