AKP'li Ökkeş Namlı: "Hayır diyen şerefsizdir"

AKP'li Ökkeş Namlı: "Hayır diyen şerefsizdir"
'Evet' gecesinde vatandaşlarla bir araya gelen AKP’li Düziçi Belediye Başkanı Ökkeş Namlı, büyük bir skandala imza attı. Namlı, 'hayır' oyu kullanan vatandaşlara 'şerefsiz' diye hitap ederken, 'evet' oyu kullanmayan işçileri de işten atmakla tehdit etti.

Gazetemanifesto.com'da yer alan habere göre; Gaziantep'te “Düziçi Evet diyor” buluşmasında konuşan AKP’li Düziçi Belediye Başkanı Ökkeş Namlı, 'hayır' oyu kullanacak vatandaşlara 'şerefsiz' dedi ve FETÖ'cü/Apo'cu olmakla itham etti.

“Hiç kimse AK Partili milletvekillerini belediye başkanlarını ilçe başkanlarını aldattığını zannetmesin. Aldatan aldatılan siz olursunuz” diyerek tehdit savuran Namlı, “Hem ekmeğini yiyip hem hastaneye gidip ondan sonra da ‘Hayır’cıyım demek şerefsizliktir” ifadelerini kullandı.

“Oy vermiyorsa, AK Parti’nin ekmeğini yiyorsa…”

Ökkeş Namlı, partililere yönelik konuşmasında skandal ifadelerine “Oy vermiyorsa, AK Parti’nin ekmeğini yiyorsa haram zehir zıkkım olsun. Seçimden sonra sizlerin çoluk çocuğu dururken onları orda koyarsam namerdim” diyerek devam etti.

“İŞKUR’dan girmiş, ‘Hayır’a çalışıyormuş…”

Konuşmasında belediye çalışanlarına seslenen Namlı, “İŞKUR’dan girmiş ‘Hayır’a çalışıyormuş. Çalışamazsın kardeşim!” diyerek işten atma tehdidinde bulundu. Namlı, sözlerini daha da ileri götürerek “Sözümüzü dinleyemeyen ya FETÖ’cü ya APO’cudur” ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler