Siyasette din sömürüsünde son nokta. AKP'li Özhaseki bütün tuşlara bastı

Siyasette din sömürüsünde son nokta. AKP'li Özhaseki bütün tuşlara bastı
AKP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, katıldığı bir toplantıda ilginç bir açıklamaya değinerek Mustafa Ceceli'nin Kabe'den kendisini aradığını ve tavaf edemediğini söyledi.

Mustafa Ceceli''nin kendisini aradığını söyleyen AKP''li Özhaseki "Elimden tutup Kabe''ye çeviriyorlar beni elimi açtırıyorlar. Recep Tayyip Erdoğan diye duaya başlıyorlar." dedi.

AKP Yerel Yönetimlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, partisinin belediye başkanları toplantısına katıldı. AKP''li Özhaseki, katıldığı programda çarpıcı açıklamalara imza attı. 

Özhaseki, Şarkıcı Mustafa Ceceli''nin Kabe''den kendisini aradığını ve abi ben Hac''dayım ama tavaf edemiyorum, elimden tutup Kabe''ye çeviriyorlar beni elimi açtırıyorlar. Recep Tayyip Erdogan diye duaya başlıyorlar dediğini dile getirdi.

AKP Yerel Yönetimlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, partisinin önceki dönem belediye başkanları toplantısında konuştu.

AKP Yerel Yönetimlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, 2023 seçimlerinin arifesinde olunduğunu dile getirerek, "Bu seçim, ne sadece Recep Tayyip Erdoğan seçimi ne sadece Türkiye seçimi. Hepimiz biliyoruz ki bu seçim, tüm dünya mazlumlarının seçimi, yıllarca emek verdiğimiz kazanımlarımızın berhava edilmemesi seçimi." dedi.

Özhaseki''nin açıklamasından öne çıkanlar şöyle:

"BU SEÇİM TÜM DÜNYA MAZLUMLARININ SEÇİMİ"

Zor ve önemli bir seçimin arifesinde olunduğunu belirten Özhaseki, "Bu seçim, ne sadece Recep Tayyip Erdoğan seçimi ne sadece Türkiye seçimi. Hepimiz biliyoruz ki bu seçim, tüm dünya mazlumlarının seçimi, yıllarca emek verdiğimiz kazanımlarımızın berhava edilmemesi seçimi. Bu seçim, bir tarafta Ayasofya''nın, Mavi Vatanın, bir tarafta Azerbaycan''ın, Myanmar’daki kardeşlerimizin ve Filistin''in seçimi; bir taraftan da ölüm döşeğindeyken sizlere ''Lütfen Bosna Hersek''i bir kız kardeşiniz gibi kabul edin. Size onu emanet ediyorum.'' diyen Aliya İzzetbegoviç''in seçimi olduğuna inanıyoruz." diye konuştu.

"ABİ BEN HAC''DAYIM AMA TAVAF EDEMİYORUM"

Şarkıcı Mustafa Ceceli''nin Kabe''den kendisini aradığını belirten Özhaseki şu ifadeleri kullandı: 

Beni bir müddet önce Kabe''den Mustafa Ceceli aradı. Dedi ki Mehmet Abi ben Hac''dayım ama tavaf edemiyorum. Mustafa hayırdır dedim, hayranların Kabe''yi mi bastı, niye tavaf edemiyorsun. Hayır abi değil, dedi. Önümde bir Türk Bayrağı var, bütün Hüccac; esmer, Uzak Doğu''dan gelmiş sarı benizliler, küçük boylular önce geliyorlar Kabe''de beni durduruyorlar, bayrağı öpüyorlar sonra da elimden tutup Kabe''ye çeviriyorlar beni elimi açtırıyorlar. Recep Tayyip Erdoğan diye duaya başlıyorlar dedi."

İlgili Haberler