AKP'li Öznur Çalık, Katar Şeyhi Al Sani'nin uzattığı eli sıkmadı. Şeyhin eli havada kaldı

AKP'li Öznur Çalık, Katar Şeyhi Al Sani'nin uzattığı eli sıkmadı. Şeyhin eli havada kaldı
Katar Emiri Al Sani Türk heyetiyle tanışırken sıra AKP Malatya Milletvekilli Öznur Çalık'a geldi. Katar Emiri'nin tokatlaşmak için elini uzattığı anlarda Çalık, elini göğsüne götürerek karşılık verdi.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, sabah saatlerinde Doha''da Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed Al Sani ile bir araya geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan için Emirlik Divanı''nda resmi karşılama töreni yapıldı.

Erdoğan ile Al Sani tören alanındaki yerlerini alırken daha sonra iki ülke milli marşları dinlendi. Tören kıtasını denetleyen ikili, ardından heyetlerini birbirine takdim etti.

Katar Emiri Al Sani Türk heyetiyle tanışma sırasında herkesle tokalaşırken sıra AKP Malatya Milletvekili Öznur Çalık''a geldiğinde ilginç anlar yaşadı.

ÖZNUR ÇALIK O ANLARLA İLGİLİ KONUŞTU

Öznur Çalık, Al Sani''ye elini uzatmayarak göğüs selamı verdi. Al Sani ise Çalık''ın bu hareketini şaşkınlıkla karşıladı. O anlarla ilgili Öznur Çalık Ensonhaber''e ulaşarak konuyla ilgili açıklama yaptı. Çalık, "Türkiye açısından önemli bir ziyaret. Bu polemiğin ziyaretin önüne geçmesini istemem. Pandemi dolayısıyla alışkanlık elimi uzatmadım, olay bundan ibaret" dedi.

İlgili Haberler