AKP’li Pendik Belediyesi İBB ekiplerinin yolunu kesti

AKP’li Pendik Belediyesi İBB ekiplerinin yolunu kesti
AKP’li Pendik Belediyesi’ne bağlı ekipler, İBB ekiplerinin yolunu kesti. Duruma tepki gösteren İBB Genel Sekreter Yardımcısı Murat Yazıcı, “Bunu da gördük!!! iBB sorumluluk alanına “izinsiz” konulan moboyu kaldırmak isteyen ekiplerimizi engellemek amacıyla yol çift taraflı olarak ilçe belediye ekiplerince kesildi. Şehrin ortasında yol kesmek...Bakalım daha neler göreceğiz!” ifadelerini kullandı.

AKP’li Pendik Belediye ekipleri, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin yolunu kesti.

Olay İBB ekipleri, AKP'li Pendik Belediyesi'nin D-100 Karayoğlu üzerine, izinsiz olarak koyduğu moboyu kaldırmak istemesi üzerine yaşandı.

Olaya sosyal medya hesabından tepki gösteren İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Murat Yazıcı şu ifadeleri kullandı:

“Ve bunu da gördük!!! iBB sorumluluk alanına “izinsiz” konulan moboyu kaldırmak isteyen ekiplerimizin hareketini engellemek amacıyla yol çift taraflı olarak ilçe belediye ekiplerince kesildi. Şehrin ortasında yol kesmek...Bakalım daha neler göreceğiz!

Ekiplerimizin polis çağırması ve polisimizin bölgeye intikal etmesinin ardından yol kesme vakası sonlandırılmıştır. Emniyet mensuplarımıza teşekkür ediyorum.”

İlgili Haberler