AKP'li şahıs vatandaşların cebinde para olduğunu böyle savundu: Sıkıntı çekiyorsa ya hırsızlık yapacak ya da yağmalayacak

AKP'li şahıs vatandaşların cebinde para olduğunu böyle savundu: Sıkıntı çekiyorsa ya hırsızlık yapacak ya da yağmalayacak
Sokak röportajında koyu bir AKP'li olduğunu belirten şahıs "Vatandaşın cebinde para var mı" sorusuna "Mutlaka vardır" yanıtını verdi. Sıkıntı çekenlerin hırsızlık ve yağmalama yapacağını söyleyen şahsın "Demek ki vatandaşın cebinde var ki sessiz duruyor" yanıtı duyanları şoke etti.

Sokak röportajlarından her geçen gün birbirinden ilginç görüntüler gelmeye devam ediyor. Ancak bu defa kaydedilen görüntülerde AKP''li bir şahsın söyledikleri duyanları şoke etti. 

"BİR ŞEKİLDE YOLUNU BULUR"

Sade Vatandaş isimli YouTube kanalında muhabirin sorularını yanıtlayan bir şahıs, "Vatandaşın cebinde mutlaka para vardır. Vatandaş eğer gerçekten sıkıntı çekiyorsa ya hırsızlık yapacak ya da yağmalayacak. Bir şekilde yolunu bulur" ifadesini kullandı.

"DEMEK Kİ CEBİNDE VAR Kİ..."

Koyu bir AKP''li olduğunu söyleyen ve iktidarın 2023 hedeflerine inandığını belirten kişi, muhabirin "''Cebimde para var'' dediniz, vatandaşın cebinde para var mı" sorusuna "Vatandaşın cebinde mutlaka vardır. Vatandaş eğer gerçekten sıkıntı çekiyorsa ya hırsızlık yapacak ya da yağmalayacak. Bir şekilde yolunu bulur. Demek ki vatandaşın cebinde var ki sessiz duruyor" yanıtını verdi.

Muhabirin insanların ahlaken bunları yapmadığını hatırlatması üzerine şahıs, "tebrik edeceğiz bu kişileri" yanıtını verdi.