AKP'li Şemsettin Emir'den Tayyip Erdoğan'ı kızdıracak sözler

AKP'li Şemsettin Emir'den Tayyip Erdoğan'ı kızdıracak sözler
AKP Edirne eski Milletvekili Şemsettin Emir, "AK Parti 17 sene sonra kulakları rahatsızlıkları duymayan, dilleri hakikati söylemeyen insanlardan meydana gelmiş bir yapıya döndü" dedi.

AKP Edirne eski Milletvekili Şemsettin Emir, Atilla Güner'in sunduğu Akşam Postası programında canlı yayına bağlandı.

Edirne’de ihtiyaç sahiplerine her yıl valilik tarafından yapılan kömür yardımının azaltıldığını söyleyen Emir, AKP'de bozulmalar başladığını ve 17 sene önceki yapıyla benzerlik kalmadığını dile getirdi.

AKP'li Şemsettin Emir, şunları söyledi:

"Bulunduğum mahalle sosyal yardıma ihtiyacı olan insanların yaşadığı bir bölge. Araştırdım ve geçen sene bir aileye 48 torba kömür yardımı yapılırken bu sene 31 torbaya düştüğünü öğrendim. Şahsen ben rahatsızlık duydum.

Bu uygulama yaklaşık olarak AK Parti iktidarıyla başladı. Her ne kadar muhalefet 'AK Parti kömür dağıtıyor oylar buradan geliyor' dese de sosyal devlet olmanın gereğidir. Hangi parti iktidarda olursa olsun bunu yapması gerekir. "

'ERDOĞAN'IN KURDUĞU 17 SENELİK GELENEK...'

"Bu sessiz yılların sesini sürekli duyan bir siyasi hareket demek ki bu sessiz yıllarını duyamayacak hale gelmiş. Tayyip Erdoğan’ın söylemleriyle, eylemleriyle onun kurmuş olduğu siyasi hareket 17 sene sonra kulakları duymayan dilleri hakikati söylemeyen kalbi rahatsızlığı duymayan insanlardan meydana gelmiş bir yapı oluşmuş öyle gözüküyor şu anda."

İlgili Haberler