AKP'li vatandaş sokak röportajında isyan etti: Verdiği her şeyi zehir gibi burnumuzdan getirdi

AKP'li vatandaş sokak röportajında isyan etti: Verdiği her şeyi zehir gibi burnumuzdan getirdi
Sokak röportajında AKP’li olduğunu ve çocuklarına da AKP’yi aşıladığını söyleyen bir vatandaş “Şu son birkaç aydır bize verdiği her şeyi zehir gibi burnumuzdan geri getirdi.” sözleri sosyal medyanın gündemine oturdu.

Sosyal medyada paylaşılan bir sokak röportajında, AKP’li olduğunu söyleyen bir vatandaşın sözleri gündem oldu.

AKP’li olduğunu ve çocuklarına da AKP’yi aşıladığını söyleyen vatandaş, “Benim evimde 6 kişi AK Parti’ye oy verdi. Bu 20 yılı aşkındır. Çocuklarımıza biz AK Parti’yi aşıladık verin dedik dini bir siyasi insan, merhametlidir, iyidir dedik. İyi yanlarını da gördük. Hastanelerimiz açısından güzel şeyler gördük, ilaçlarımızı alabildik. Şu son birkaç aydır bize verdiği her şeyi zehir gibi burnumuzdan geri getirdi.” ifadelerini kullandı.

"BİZ ONU BU SAATTEN SONRA CUMHURBAŞKANIMIZ OLARAK GÖRMEYİ DÜŞÜNMÜYORUZ"

“Ben makarnayla yaşayamam bir makarna 5 lira olursa ben açım demektir” sözlerini kullanan vatandaş “Biz onu bu saatten sonra Cumhurbaşkanımız olarak görmeyi düşünmüyoruz. Biz bittik ülkece hiçbir şeyimiz yok. Biz yolunmuş tavuğa döndük. Biz kazancımızı elektriğe, suya, faturalara ödüyoruz. Biz kurbandan kurbana et yer olduk. Açız açıkçası. Tok açın halinden anlamaz.” Dedi.

İlgili Haberler