Ekrem İmamoğlu Erdoğan’ı düşürmek için pirince bulgura makarnaya ete zam yapıyor | AKP'li vatandaştan hayrete düşüren sözler

Ekrem İmamoğlu Erdoğan’ı düşürmek için pirince bulgura makarnaya ete zam yapıyor | AKP'li vatandaştan hayrete düşüren sözler
Sokak röportajcısının mikrofon uzatarak ekonomiyi sorduğu vatandaş sosyal medyada gündem oldu: "Kötü ekonomiden İmamoğlu sorumlu" İşte ayrıntılar...

Asgari ücret 5 bin 500 TL. Türk Lirası dolar Euro karşısında değer kaybetmeye devam ediyor. Geçinemeyen vatandaşlar her gün ardı ardında gelen zamlara isyan etmeye devam ederken; iktidar kanadı çözüm önerileri konusunda sessiz.

Sokak röportajcısının mikrofon uzatarak ekonomiyi sorduğu vatandaş sosyal medyada gündem oldu. Ekonomiyle ilgili ''düzelir her yerde var'' diyen vatandaşın  İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu''nu suçlayarak ''Cumhurbaşkanımız düzeltecek'' yanıtı ise şok etti.

''Dünyadan bir haber'' vatandaşın ''Ekonomiyi bu duruma getiren kim?'' sorusuna verdiği yanıt;

"Yemin ederim İmamoğlu Erdoğan''ı düşürmek için her yolu denediler, düşüremediler. Zam yapıyor. İnsanlar bıksın artık, birbirine düşsün diye. Allah CHP''yi başımıza getirmesin. Cumhurbaşkanımızı başımızdan eksik etmesin. Yalan, iftira, para ödüyor sürekli..." oldu.

Röportajcının Erdoğan''ın ''ekonominin sorumlusu benim'' sözünü hatırlattığı vatandaşın "O birazcık. Ben Tayyip''in kanallarını izliyorum. Ne dedi İmamoğlu Biz dedi ki mecburen zam yapıyoruz ki başka çare bulamıyoruz. İmamoğlu alışverişe, prince, bulgura, makarnaya, ete zam yapıyoruz dedi. Bir kanalda izledim" sözleri de izleyenleri hayretler içerisinde bıraktı.

Videoya "Ülkede oy kullanabilmenin bir kriteri olmalı yoksa vay halimize, Her kavim layık olduğu şekilde idare edilir... Bunlarla benim oyum bir mi şimdi?" yorumları geldi.

İlgili Haberler