AKP’li vekil Elazığlı depremzedeleri azarladı. Buraya sorunlarınızı çözmeye gelmediler!

AKP’li vekil Elazığlı depremzedeleri azarladı. Buraya sorunlarınızı çözmeye gelmediler!
Geçen yıl Elazığ’da meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki depremin ardından yapılan çalışmaları incelemek amacıyla kente gelen Deprem Araştırma Komisyonu’na mağduriyetlerini anlatmak için toplanan Elazığlı depremzedelerle tartışan AKP Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ büyük tepki çekti

AKP’li vekil Elazığlı depremzedeleri azarladı. Buraya sorunlarınızı çözmeye gelmediler!

AKP Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ''ın 24 Ocak 2020’de Elazığ’da meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki depremin ardından yapılan çalışmaları incelemek amacıyla kente gelen Deprem Araştırma Komisyonu’na mağduriyetlerini anlatmak için toplanan Elazığlı depremzedelere, “Sizin sorunlarınızı çözmeye gelmediler” diyerek çıkışması tepki çekti.

DEPREMZEDELERLE TARTIŞTI

Yerel medyaya yansıyan görüntülerde Elazığ Valiliği önünde toplanan depremzede tartışan AKP Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ vatandaşlara, “Sen kurada bodrum katı çektin mi, çektin sen çekmez ikinci katta oturan çekecekti illa ki biri çekecekti. Komisyonun Elazığ’a gelmesinin amacı bir sene evvel burada deprem olmuş. Elazığ’da ne gibi sıkıntılar yaşanmış bunları öğrenip bir İstanbul veya başka ilde deprem meydana geldiği zaman aynı sıkıntıları yaşamamak için tedbir almak. Yoksa Elazığ’da sizin sorununuzu çözmeye gelmemiş” ifadelerini kullandığı görülüyor

"VEKİLE YAKIŞMAYAN İLETİŞİM ŞEKLİ"

Elazığ''daki gazete ve televizyonlarda yoğun eleştiri alan AKP''li Demirbağ’a tepki gösteren Haberin Olsun Elazığ sitesi "Hitabet ve konuşma tarzı ile sık sık gündeme gelen Milletvekilimiz Sayın Zülfü Demirbağ’ı, Haberin Olsun Elazığ ekibi olarak kınıyoruz. Unutulmamalıdır ki bir milletvekili, milletin vekilidir. Milletle nasıl konuşması gerektiğini bilmeyen birisi bu görevi yerine nasıl getirecektir?" ifadelerini kullandı.

ELAZIĞLILAR''A ''KAN TAHLİLİ YAPSINLAR'' DEMİŞTİ

Geçtiğimiz yıl katıldığı bir televizyon programında Elazığlı vatandaşların korona virüsü salgınında yaşadıkları sorunları dile getirmek için Twitter’da açtıkları ‘SahipsizElazığ’ kampanyasına sert ifadeler kullanmıştı. AKP’li Demirbağ, ‘SahipsizElazığ’ kampanyasına açanlara karşı, “Gitsin kan tahlilini yapsınlar. Covid-19 değil ihanet-19 virüsü var bunların kanında” demiş ve büyük tepki almıştı.

İlgili Haberler