AKP'li vekil eşliğinde MHP kongresi!

AKP'li vekil eşliğinde MHP kongresi!
MHP Hatay 12. Olağan İl Kongresi, Hatay Meslek Eğitim Kursu (HATMEK) Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi. Kongreye AKP Hatay Milletvekili Adem Yeşildal'ın da katılması dikkat çekti.

MHP Genel Merkezi ile AKP, yakınlaşması referandumun ardından da tam gaz devam ediyor...

MHP Hatay 12. Olağan İl Kongresi tamamlandı. Kongreye AKP Hatay Milletvekili Adem Yeşildal'ın katılması dikkat çekerken, MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın da kongrede açıklamalarda bulundu.

Ülkenin uçurumun kenarından alındığını ifade eden Yalçın, "Bu ülkenin kahramanları sokaklara düşmek suretiyle darbe teşebbüsüne bizzat sinelerini siper ettiler. Şudur budur diye ayrım yapmıyorum. Ama şu hakkı da herkes MHP lideri Devlet Bahçeli'ye teslim etmek durumdadır" diye konuştu.

Basın yayın organlarında darbeye karşı ilk yer verilen haberin MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye ait olduğunu, Bahçeli'nin "Bu bir kalkışmadır, buna izin vermeyeceğiz. Devlet ve milletin yanında olacağız. Hükümetin yanında olacağız mesajı" verdiğini aktaran Yalçın, şunları söyledi:

"Bu, ilk kıvılcım ve ilk karşı duruştur. Bunun hemen arkasından siz aziz milletin evlatları sokak ve meydanlara inmek suretiyle bu zelil çıkışa dur deme gibi büyük bir başarıya imza attınız. İşte o kalkışma sonrasında devlet sisteminin yerli yerinde oturması gerekiyordu. Gelinen bu noktada Milliyetçi Hareket Partisi Türkiye'nin geleceğini ve istikbalini düşünerek, hareket etmiştir."

İlgili Haberler