AKP’li vekil katıldığı FETÖ etkinliğini kendi sitesinden duyurdu!

AKP’li vekil katıldığı FETÖ etkinliğini kendi sitesinden duyurdu!
AKP’li vekillerin daha önce katıldığı bir FETÖ etkinliği daha ortaya çıktı. AKP İstanbul Milletvekili Mustafa Aktaş, 2010 yılında kendi internet sitesinde ABD’de katıldığı bir FETÖ etkinliğini servis etti.

AKP İstanbul Milletvekili Mustafa Aktaş’ın internet sitesinde FETÖ imamı Kemal Öksüz’ün de yer aldığı bir fotoğraf bulunuyor. Aktaş, 2010 yılında çekilen fotoğraftan 3 yıl sonra Öksüz ile Teksas’ta bir araya gelmişti. Söz konusu etkinliğe Mustafa Aktaş’ın yanı sıra çok sayıda AKP’li vekil de katılmıştı.

AKP İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş'ın “mustafaatas.com” web sayfasında FETÖ'nün imamı Kemal Öksüz'ün de yer aldığı ABD'de çekilmiş bir fotoğrafı yer alıyor.

ABD Arkansas'da çekilen fotoğrafta, Mustafa Ataş'ın yanı sıra eski bakan Nurettin Canikli ve başka vekiller de yer alıyor. Ataş bu pozdan 3 yıl sonra da Kemal Öksüz ile bu kez Teksas'ta bir araya gelmişti.

1582612454214-kemal-oksuz.jpg

Ataş'ın şahsına ait internet adresinde, bu fotoğraf eşliğinde haber metni de yer alıyor. 2010 tarihli “ABD'deki Türk Toplumuyla Görüşme” başlıklı metinde, şu ifadeler yer alıyor:

“TBMM heyetinin ABD'deki ikinci durağı Arkansas Eyaleti'nin başkenti Little Rock'ta oldu. Burada Türk milletvekilleriyle eyaletin üst düzey yöneticilerini bir araya getiren resepsiyon düzenlendi. Resepsiyona, AK Parti İstanbul Milletvekili Özlem Türköne, AK Parti Malatya Milletvekili Mehmet Şahin, AK Parti Adana Milletvekili Vahit Kirişçi, AK Parti İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş, AK Parti Giresun Milletvekili Nurettin Canikli ve AK Parti Samsun Milletvekili Fatih Öztürk katıldı.”