AKP'li vekilden Berat Albayrak tepkisi

AKP'li vekilden Berat Albayrak tepkisi
Fenerbahçe'nin Trabzonspor deplasmanından mağlup ayrılmasının ardından hakem hataları gündem oldu. AKP Giresun Milletvekili Sabri Öztürk’ün, Ekonomi Bakanı Berat Albayrak'ın Trabzonspor'u desteklemekle eleştirildiği bir paylaşımı beğenmesi dikkat çekti.

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın, Trabzonspor'u desteklediği tartışmaları güçlenerek büyümeye devam ediyor. 

Trabzonspor'un sahasında Fenerbahçe'yi 2-1 mağlup ettiği karşılaşmanın ardından da hakem hataları gündeme gelirken, söz konusu durumdan Berat Albayrak sorumlu tutuldu.

Öte yandan dün dikkat çeken bir olay ise AKP Giresun Milletvekili Sabri Öztürk’ün, Ekonomi Bakanı Berat Albayrak'ın Trabzonspor'u desteklemekle eleştirildiği bir paylaşımı beğenmesiyle yaşandı.

OdaTV'de yer alan habere göre, AKP’li Sabri Öztürk, Fenerbahçe taraftar grubu 12 Numara'nın Twitter’da paylaştığı "Türk futbolu Trabzon kökenli şımarık siyasetçilerin elinde oyuncak olamaz" mesajını beğenerek destek verdi.

AKP’li Öztürk, ayrıca bir başka hesaptan yapılan "Devirler değişiyor bazı şeyler hiç değişmiyor. Yarınlarda sonuçlarının da değişmeyeceği gibi" paylaşımına da destek verdi.

TRABZONSPORLU TARAFTAR VEKİLİ ŞİKAYET ETTİ

Trabzonsporlu bir başka kullanıcı ise AKP Giresun Milletvekili Sabri Öztürk’ün beğenilerini Berat Albayrak’a "12 numara denen lağım hesap Berat Albayrak'ı kast ederek "Türk futbolu,Trabzon kökenli siyasilerin elinde oyuncak olamaz" diye attığı tiviti Akp milletvekili Sabri Öztürk beğeniyor. @BeratAlbayrak" mesajıyla şikayet etti.

İlgili Haberler