AKP’li vekile muhtarlardan büyük şok!

AKP’li vekile muhtarlardan büyük şok!
AKP Çankırı Milletvekili Salim Çivitçioğlu, muhtarlarla yaptığı toplantıda büyük bir şoka uğradı. Muhtarların tamamına yakını “Taliplerini hangi düzeyde gerçekleşti” sorusuna “Taleplerimizin hiçbiri gerçekleşmedi” şeklinde yanıt verince Çivitçioğlu sert tepki gösterdi. Toplantıda ortam gerildikten sonra bazı muhtarlar salonu terk etti.

AKP Çankırı Milletvekili Salim Çivitçioğlu’nun muhtarlarla yaptığı toplantıda dikkat çeken bir tartışma yaşandı. Orta ilçesinde muhtarlarla bir araya gelen AKP Çankırı Milletvekili Salim Çivitçioğlu, Çankırı İl Başkanı Abdülkadir Çelik ve İl Genel Meclisi Başkanı Mustafa Çıbık, beklemediği tepkiler aldı.

Topantıya katılan 25 muhtarın tamamına yakını, “Talepleriniz hangi düzeyde gerçekleşti” sorusuna “Taleplerimiz aynı şekilde devam ediyor. Hiçbir talebimiz” yerine gelmedi şeklinde yanıt verdi.

Yerel basında çıkan haberlere göre, toplantıda kendisine söz verilen Özlü köyü muhtarı Kemal Küpeli "Sayın vekilim biz size oy verdik. Orta bölge birincisi oldu. Muhtarlığa toplar gibi oy topladık AK Parti'ye. Milletin elini koynunda koydunuz. Bizleri hayal kırıklığına uğrattınız!" deyince ortalık buz kesti! Muhtar Küpeli'nin bu sözlerine milletvekili Çivitcioğlu sinirlendi ve "Sen yanlış konuşuyorsun! Seni birileri ayarlamış!" şeklinde cevapladı.

SALONDA GERGİNLİK ARTTI

Milletvekili Çivitcioğlu sözlerini "Ben senin taleplerini almıyorum! Benim sana ihtiyacım yok!" şeklinde kestirip Özlü Muhtarı Küpeli diğer muhtarlara dönerek; "Arkadaşlar; Allah'ını seven hizmet alan ayağa kalksın!" şeklinde seslenince salondaki muhtarların tamamına yakınının 'Hizmet alamadık!" diyerek ayağa kalktığı görüldü. Küpeli sözlerini "Siz geleli bir bardak su veremediniz! Siz hizmet yapın alkışlayalım. Yaptığınızı gösterin biz de sizi alkışlayalım!" dediğinde Çivitcioğlu'nun "Biz hizmet yapıyoruz" şeklinde cevabı duyuldu.

Toplantıda milletvekili Salim Çivitcioğlu'nun yanı sıra toplantıya katılmayan M. Emin Akbaşoğlu'na da gıyabında eleştiriler yapıldı. Muhtarların bazılarının Akbaşoğlu ile ilgili olarak "Onun bütün işi gücü Kurşunlu ve Atkaracalar! Kırmızı plakayla Taşyakası'nda dolaşsın! Buralara gelip de bizlere 'Bir derdiniz mi var?' diye Allah'ın bir günü sormadı!" dediler. Toplantıda ortamın gerilmesi sonrası bazı muhtarlar salonu terk etti.