AKP'li vekiller PKK'lı ve HDP'li isimlerle aynı karede

AKP'li vekiller PKK'lı ve HDP'li isimlerle aynı karede
İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan, Twitter hesabından AKP'li 2 vekil, PKK'lı bir yönetici, Salih Müslim ve HDP'li vekilin aynı masada yer aldığı bir fotoğrafı paylaşarak, MHP Genel Başkanı Bahçeli'ye göndermede bulundu.

İYİ Parti Grup Başkanvekili ve Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, Twitter hesabından paylaştığı fotoğrafla AKP'li ve HDP'li vekillerin PKK ele başları ile aynı masada oturduğuna dikkat çekti.

Fotoğrafta, İçişleri Bakanlığı'nın aranan teröristler listesinde "Kırmızı Kategori"de yer alan PKK'lı Remzi Kartal, PYD ele başı Salih Müslim ile aynı masada AKP'li Hüseyin Yayman ve TBMM Başkanvekili Ayşenur Bahçekapı'nın yanı sıra HDP'li Orhan Demirbağ da oturuyor.

kirmizi.jpg

Söz konusu fotoğrafta yer alan Yalman'ın, geçtiğimiz hafta Meclis'te MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye “Bağlılıklarımı bildiriyorum” diyerek hitap ettiğini dile getiren Lütfü Türkkan, "Şimdi kime bağlı Yayman, şaşırdım ben" ifadelerini kullandı.

Türkkan, paylaşımına şu notu düştü:

"Hüseyin Yayman’ı tanırım. Ama bu ilişkilerinden haberim olmamıştı bu fotoğrafı görene dek. Şimdi Ak Parti Mv olan Yayman geçen hafta yanımdaki sırada oturan Bahçeli’ye gelip; “bağlılıklarımı bildiriyorum” dedi. Evet aynen böyle söyledi. Şimdi kime bağlı Yayman, şaşırdım ben."

İlgili Haberler