AKP'li Oğuzhan Kaya “Erdoğan 2023'te Cumhurbaşkanı olamadığında hep beraber kül oluruz”

AKP'li Oğuzhan Kaya “Erdoğan 2023'te Cumhurbaşkanı olamadığında hep beraber kül oluruz”
AKP'li Oğuzhan Kaya, "Erdoğan'ın 2023'te Cumhurbaşkanı olamadığında hepimizin neler kaybedeceğinin farkındayım. Onun için bizim teşkilatlarımız güçlü olmalı. Yoksa hep beraber kül oluruz" dedi.

AKP Çorum Milletvekili Oğuzhan Kaya, 2023 seçimlerine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Kaya, katıldığı bir televizyon programında 2023 seçimlerinde partili Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kazanamaması halinde herkesin ''kül olacağını'' söyledi.

Halkın Erdoğan ile bir sorunu olmadığını öne süren Kaya, ''''Milletin Tayyip Erdoğan''la hiçbir sıkıntısı yok. Milletin sıkıntısı benle, teşkilatla, partiye gelmiş gitmiş adamla. Yani milletin derdi bizimle. Tayyip Erdoğan''la milletin derdi yok ki. AKP olmadığı gün bu memleketin, bu milletin zarar edeceği düşüncesindeyim. Yani ben Tayyip Erdoğan''ın 2023''te Cumhurbaşkanı olamadığında hepimizin neler kaybedeceğinin farkındayım. Onun için bizim teşkilatlarımız güçlü olmalı. Bizim teşkilatlarımızda insanlar, insanlara değer vermeli. Samimiyeti kazanmalı. Yoksa biz hep beraber kül oluruz. Ve biz kül olduğumuzda da hiçbirimiz bir şey olmaz'''' şeklinde konuştu.

İlgili Haberler