AKP'li yönetici uyuşturucu ile yakalandı: Süleyman Soylu'ya çağrı

AKP'li yönetici uyuşturucu ile yakalandı: Süleyman Soylu'ya çağrı
AKP Aydın Gençlik Kolları Başkanı Abdülhamit Burak Aykut'un uyuşturucu ile yakalanmasının ardından İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun 'Bacaklarını kırın' açıklamasını hatırlatan bir vatandaş, Bakan'a çağrıda bulundu.

AKP Aydın Gençlik Kolları Başkanı Abdülhamit Burak Aykut'un uyuşturucu madde ile yakalandığı ortaya çıktı.

Söz konusu olaya tepki gösteren bir vatandaş ise İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun uyuşturucu ile mücadeleye yönelik açıklamalarını hatırlatarak çağrıda bulundu.

Soylu, geçtiğimiz yıl yaptığı söz konusu açıklamasında "Okulun çevresinde bir uyuşturucu satıcısını gördüğümüz zaman beni ne kadar kınarlarsa kınasınlar, ne kadar eleştirirlerse eleştirsinler o uyuşturucu satıcısının ayağını kırmaya polis görevlidir" ifadelerini kullanmıştı.

Uyuşturucu ile yakalanan AKP'li yöneticinin, Süleyman Soylu ile aynı karede yer aldığı fotoğrafı paylaşarak Soylu'ya Twitter hesabı üzerinden çağrıda bulunan vatandaş Abdullah Kadir Demirci ise "Uyuşturucu satıcılarının ayaklarını kırın suçu bana atın diyen Süleyman Soylu ve uyuşturucu ile yakalanan AKP Aydın Gnç. Kol.Bşk. Abdülhamit Burak Aykut aynı karede.Bir süre daha Söke'deyim Sn.Bakan,eğer tutuklanmazsa,karşıma çıkarsa bacaklarını kırıp önünüze atacağım.Namus sözü" ifadelerini kullandı.