"AKP'liler varsa bir niye yokuz?"

"AKP'liler varsa bir niye yokuz?"
İYİ Parti Milli Güvenlik Politikaları Başkanı ve İzmir Milletvekili Aytun Çıray, Barış Pınarı Harekatı ile ilgili Koordinasyon Toplantısı"na AKP'li yöneticilerin katılmasını eleştirdi.

Cumhurbaşkanlığı’nın resmi sosyal medya hesabından, dün akşam saatlerinde “Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında Barış Pınarı Harekâtı Koordinasyon Toplantısı gerçekleştirildi” mesajıyla yapılan paylaşım, İYİ Parti Genel Milli Güvenlik Politikaları Başkanı ve İzmir Milletvekili Aytun Çıray’ın da tepkisine neden oldu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında "Barış Pınarı Harekatı Koordinasyon Toplantısı" dün Cumhurbaşkanlığı’ndan yapıldı. Toplantıya, TBMM Başkanı Mustafa Şentop, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler ve Milli İstihbarat Teşkilatı Başkanı Hakan Fidan'ın yanı sıra AKP’li yöneticilerinde katılması dikkat çekti. Toplantıya, AKP Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, AKP Sözcüsü Ömer Çelik, AKP Milletvekili İsmet Yılmaz ve AKP Genel Başkan Yardımcıları Mahir Ünal ile Hayati Yazıcı’nın da katıldığı görüldü.

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Aytun Çıray bu durumu eleştirdi. İYİ Partili Çıray sosyal medya hesabından, Cumhurbaşkanlığı’nın paylaştığı fotoğrafı paylaşarak, “Cumhurbaşkanlığında yapılan güvenlik toplantısında devlet görevlileri ve bakanlar yanında AKP yöneticileri de var. Devlet sırrı diye bir kavram vardır. Üstelik AKP'liler varsa bizler niye yokuz? Hani birlik ve beraberlik? Hepimizin ordusu savaşıyor Bu parti devletinin ikrarıdır” diye yazdı.

İşte Aytun Çıray’ın ve Cumhurbaşkanlığı’nın paylaşımı:

gvenlik_toplantisi-1.jpg