AKP'liyim diyen vatandaş Meral Akşener'e ağlayarak anlattı

AKP'liyim diyen vatandaş Meral Akşener'e ağlayarak anlattı
İYİ Parti lideri Meral Akşener Samsun'da yoğun ilgiyle karşılandı. Akşener'in ziyaretine AKP'li olduğunu söyleyen vatandaşın isyanı damga vurdu.

E. Caner ALTAN - ANKARA / YENİÇAĞ

Filiz KARABAŞ, Alper NAZ - SAMSUN / YENİÇAĞ

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Samsun''da vatandaşlarla buluştu. Burada esnaf ziyaretlerinde bulunan Akşener, vatandaşların derdini dinledi.

Halkın yoğun sevgisiyle karşılanan İYİ Parti lideri, Samsun''un Tekkeköy ilçesinde bir konuşma yaptı. Akşener şu ifadeleri kullandı:

"Komşunun komşuya düşman olduğu kutuplaştırma siyasetinin sonucunda, senin çocuğun işsizken başkasının danışmanı 5 maaş alıyorsa bu işte bir yanlışlık var demektir. Senin 4 yıl kendi evinden boğazından kesip okuttuğun çocuğun işssizken, atanamamışken, birilerinin çocuğu KPSS’den muaf olup devlet memuru olabiliyorsa bu işte bir yanlışlık var demektir. Bu milletin sabrıyla, maneviyatıyla oynayıp, komşuyla komşuyu karşı karşıya getirmek en kolay yolla oy almaktır. Bu sizin işinize yaramıyor, sizin dertlerinizi çözmüyor, sesinizi duyan yok. Bu sebeple esnaf gezmeye başladım. Çünkü esnaf ekonominin belkemiği. Çünkü esnaf Türkiye’nin belkemiği. Esnafın sesini Türkiye’ye duyurursam sanayicinin, emeklinin, atanamayan öğretmenlerin, EYT’lilerin, çiftçimizin, gençlerimizin, tencere kaynatmakta zorlanan kadınların sesi duyulur. Bu ses yükselirse, bu ses Türkiye’yi kapsarsa benim gibi her siyasetçi gelir buraya size bir katkım olur ve seçmen velinimet olur. Bu ülkede 11 maaş alan danışman var. 5 maaş alan, 150 bin lira maaş alan var bir de bin 500 lira emekli maaşı alan emekliler var. Bin 500 lira ile nasıl geçinecek bu insanlar? Çözüm üzerinden, hizmet üzerinden biz siyasetçileri çarpıştırıp rekabet ettirirseniz siz kazanırsınız. Bin 500 lira emekli maaşı alanlarla, esnafla el ele verip birlikte başaracağız."

Akşener''in ziyaretlerine AKP üyesi olduğunu söyleyen bir vatandaşın iktidara isyanı damga vurdu. Hükümetin politikalarına kızdığını söyleyen vatandaş, "Vatana hizmet eden bir parti istiyorum ben" ifadelerini kullandı.

İşte o anlar:

İlgili Haberler