AKP'nin anketçisi kayıplara karıştı!

AKP'nin anketçisi kayıplara karıştı!
Her seçim öncesi televizyon kanallarında AKP'nin kazanacağına yönelik anket sonuçlarını açıklayan Andy-Ar Araştırma Şirketi'nin sahibi Faruk Acar, 31 Mart Yerel Seçimleri öncesi tek bir programa bile katılmadı.

Son yıllarda gerçekleştirilen tüm seçim süreçlerinde ekranlarda sık sık gördüğümüz Andy-Ar Araştırma Şirketi'nin sahibi Faruk Acar, 31 Mart Yerel Seçimleri öncesi, alışılanın aksine hiçbir televizyon kanalında görünmedi. Son olarak, 29 Ekim 2018'de, Habertürk gazetesinden Kübra Par ile bir söyleşi yapan Acar, “MHP desteği olmazsa AK Parti büyükşehirlerin bazılarını kaybetme potansiyeli taşıyabilir” ifadelerini kullanmıştı. Şu ana kadar, şirketinin herhangi bir anketini de kamuoyu ile paylaşmayan Faruk Acar, AKP'nin seçim çalışmalarını yürüten firmalardan biri.

AZİZ YILDIRIM İLE ÇALIŞTI

‘Yine’ isimli reklam ajansı ile AKP'nin önceki seçim çalışmalarını da yürüten Acar, hatırlanacağı üzere 24 Haziran Seçimleri öncesi televizyon ekranlarında sık sık boy göstermiş ve AKP ve Recep Tayyip Erdoğan'ın kazanacağına yönelik açıklamalarda bulunmuştu. Acar, Fenerbahçe Başkanlığını Ali Koç'a karşı kaybeden Aziz Yıldırım'ın da seçim sürecinde danışmanlığını yürütmüştü.