AKP hatıra ormanını çorak bıraktı. Sosyal medyada alay konusu oldu

AKP hatıra ormanını çorak bıraktı. Sosyal medyada alay konusu oldu
AKP Van İl Başkanlığı tarafından geçtiğimiz yıl oluşturulan AK Parti İl Başkanlığı Hatıra Ormanı'nda sadece tabelada kaldı. Tabelanın olduğu alanda hiç ağaç olmaması dikkat çekti. Çorak alanda dikili halde olan tabela ise sosyal medyada alay konusu oldu.

AKP Van il Başkanlığı tarafından Edremit İlçesi’ne "AK Parti İl Başkanlığı Hatıra Ormanı'' tabelası dikildi. Tabelanın dikildiği alanda ağaçların olmaması dikkat çekti. Tabelanın olduğu alanda hiç ağaç bulunmaması ise sosyal medyada gündem oldu.

Araziye dikilen fidanlar bakımsızlıktan dolayı kurudu. Ağaçsız halde kalan bölgeden geriye sadece "AKP Hatıra Ormanı" tabelası kaldı.

AKP Van İl Başkanlığı Edremit İlçesi’nde bulunan Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin yan tarafındaki alana ‘AK Parti İl Başkanlığı Hatıra Ormanı’ tabelası dikildi. Ancak tabelanın dikildiği alanda ağaçların bulunmadığı görüldü.

Tabelanın bırakıldığı alanda hiç ağaç bulunmaması sosyal medyada alay konusu haline geldi.

Ayrıca boş araziye daha önce fidanlar ekilmiş ancak bölgede ağaçların tutmaması nedeniyle arazi çorak bir hale gelmiş. Tabela ise bir türlü dikildiği alandan sökülmeyince ortaya ilginç görüntüler çıktı. 

Çorak arazideki tabelanın görüntüleri cep telefonuyla çeken vatandaş ise  “Ormana bak maşallah! Şu ta ilerde bir ağaç görüyor musunuz? Orman buymuş, başka orman mı var?” yorumlarında bulundu. 

İşte o görüntüler: 

İlgili Haberler