Nagehan Alçı'nın şeytani planı ifşa oldu. AKP’nin iddialarını mektupla sordu birebir röportaj yapmış gibi açıkladı

Nagehan Alçı'nın şeytani planı ifşa oldu. AKP’nin iddialarını mektupla sordu birebir röportaj yapmış gibi açıkladı
Daha önce İBB Başkanı İmamoğlu’na Karadeniz gezisinde eşlik eden Nagehan Alçı’nın, şimdi de belediyeye yazılı olarak ilettiği ve yine yazılı olarak cevap aldığı soruları “İmamoğlu ile röportaj” yapmış gibi yazması dikkat çekti.

İktidara yakınlığı ile bilinen Habertürk yazarı Nagehan Alçı, son dönemde yaptığı hamlelerle “İktidarın gemisinden iniyor” sinyalleri vermeye devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na Karadeniz gezisinde eşlik eden gazeteciler arasında yer alan ve eleştiri oklarını üzerine çeken Alçı, şimdi de İBB’ye yazılı olarak verdiği ve yazılı olarak cevaplanan sorularını “İmamoğlu ile röportaj” yapmış gibi köşesinde yayınladı.

Yazısında "Sayın İmamoğlu’na Tevfik Göksu’nun dile getirdiği, AK Parti raporunda yer alan tüm rakamları ve iddiaları teker teker sordum." ifadelerini kullanan Nagehan Alçı, İmamoğlu’nu da överek yazısına şöyle devam etti:

"Bugün sizinle İmamoğlu’nun kendisi ve yönetimine yönelik eleştirilere ve suçlamalara verdiği yanıtları yorumsuz olarak paylaşacağım.

Ekrem Bey’in hiçbir itham ve sorudan kaçmayarak rakamlarla bu sorulara cevap vermesinin takdir edilmesi gerektiği kanaatindeyim.

Sayın İmamoğlu’nun yanıtlarına Sayın Göksu ya da Sayın Kabaktepe’nin bir itirazı varsa onlar için de köşemin her zaman açık olduğunu hatırlatmak isterim."

Nagehan Alçı yazısının devamında ise İBB’nin yazılı olarak cevapladığı soruları, soru-cevap şeklinde bir röportaj gibi yayınladı.

Alçı’nın yazısında söz konusu cevabın yazılı olarak iletildiğini belirtmemesi dikkat çekti.

İlgili Haberler