AKP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı kim? Ünlü Ekonomist Mahfi Eğilmez merak edilen ismi açıkladı

AKP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı kim? Ünlü Ekonomist Mahfi Eğilmez merak edilen ismi açıkladı
Yerel seçime aylar kala herkes AKP'nin Ekrem İmamoğlu'nun karşısına hangi ismi çıkaracağını merak ederken, Ünlü Ekonomist Mahfi Eğilmez'den bu konuyla ilgili çok konuşulacak bir yorum geldi.

İktisatçı Mahfi Eğilmez, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın Atatürk vurgulu 29 Ekim mesajının laik kesimden oy alma çabası olduğun iddia ederek çok konuşulacak bir yorum yaptı.

Eğilmez’in kişisel blogunda kaleme aldığı yazısında şöyle yazdı:

"Cumhurbaşkanı Erdoğan, halkın içinden gelen bir kişi olarak toplumu çok iyi tanıyor ve biliyor ki İstanbul’u geri alabilmesinin yolu yalnızca kendi seçmeninden değil muhalefeti oluşturan seçmenlerin de bir bölümünden oy almaktan geçiyor. Muhalefeti oluşturan seçmenlerin, Erdoğan’a karşı en büyük itirazı Atatürk ilkelerine sahip çıkmamasıdır. O halde Erdoğan’ın İstanbul’u geri alabilmesi için seçime kadar Atatürk ilkelerini savunması gerekiyor. Zaten Cumhuriyetin 100. yılı münasebetiyle halka seslenişinde bol bol Atatürk vurgusu yaptı. Kanımca Erdoğan, Yerlikaya’yı İstanbul Belediye Başkanlığı adaylığına hazırlıyor ve her ikisi de bu seçimi kazanmanın yolunun Atatürk vurgusundan geçtiğini biliyor ve bunu uyguluyor."

YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar