AKP'nin kurucularından Kemal Albayrak'ın sözleri gündeme bomba gibi düştü! Eski partisine zehir zemberek sözler

AKP'nin kurucularından Kemal Albayrak'ın sözleri gündeme bomba gibi düştü! Eski partisine zehir zemberek sözler
AKP'nin kurucuları arasında yer alan eski milletvekili Kemal Albayrak, iktidar partisine sert eleştiriler yöneltti ve korku nedeniyle alınan kararların tartışılamadığını ifade etti.

20. ve 21. dönem Fazilet Partisi Milletvekili ve AKP'nin kurucuları arasında yer alan Kemal Albayrak, Adalet ve Kalkınma Partisi'ni sert sözlerle hedef aldı.

Metraj Prodüksiyon'a konuşan Albayrak, partinin yola çıktığı rotasında olmadığını ve çok şeyin olumsuz anlamda değiştiğini savundu.

AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın verdiği kararların korku nedeniyle parti içerisinde tartışılamadığını öne süren Kemal Albayrak, ekonominin de vahim bir durumda olduğunu belirtti.

Albayrak'ın açıklamaları şöyle:

"AKIL, BİLİM, HUKUK DEDİLER, OLİGARŞİYE YÖNELDİLER"

"Çok şey söylenebilir. 'Akıl, bilim, hukuk, demokrasi' dediler, oligarşiye yöneldiler. Yol arkadaşlarını yolda bulduklarıyla değiştiler. Kaynaştıracağız dediler ayrıştırma yarattılar. Yargıyı ve devleti intikam aracı olarak kullandılar. Ekonomide çöküşe gittiler."

"AKP KÖLELİK VE İTAAT KÜLTÜRÜYLE YÖNETİLİYOR"

"Parti içinde kararları tartışamıyorlar çünkü korku var. Korku düşünce yaratmaz, düşüncenin olmadığı bir yerde kölelik ve itaat kültürü vardır. AK Parti bugün tamamen kölelik ve itaat kültürüne dayalı bir sistemle yönetiliyor.

AKP başkanını eleştirmek mümkün değil. Çünkü korku var. Korku düşünce üretmiyor. Düşünce üretmediği için doğru ve yanlışlar ortaya konamıyor."

"SİSTEMDE SIKINTI VAR"

"Bugünkü sistem genel başkanı kutsal ve korunmalı adlediyor. Bundan dolayı da siyasal sistemde sıkıntı var."

İlgili Haberler