AKP'ye eğitim veren ilahiyatçı: "Her cemaat FETÖ olmaya müsaittir"

AKP'ye eğitim veren ilahiyatçı: "Her cemaat FETÖ olmaya müsaittir"
AKP'de eğitim veren ilahiyatçı Sait Çamlıca, 15 Temmuz hain darbe girişiminin üçüncü yılı ile ilgili dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. Çamlıca, diğer tarikat ve cemaatleri kast ederek, "Her cemaat veya tarikat FETÖ olmaya müsaittir" dedi.

Cemaat ve tarikatlara karşı görüşleri ile bilinen, AKP'de de eğitim veren ilahiyatçılardan Sait Çamlıca, sosyal medya hesabından 15 Temmuz'un üçüncü yıl dönümünde dikkat çeken mesajlar paylaştı.

Sait Çamlıca, başka cemaat veya tarikatların FETÖ olmaya müsait olduğunun altını çizerken, "Görmek isteyen için örnek çok. Ancak gözüne FETÖ kibritini çok fazla yaklaştırırsanız, arkadaki ormanı göremezsiniz" diyerek bir uyarıda bulundu.

"HER CEMAAT VEYA TARİKAT FETÖ OLMAYA MÜSAİTTİR"

Sait Çamlıca, "FETÖ bir zihniyetin zehirli meyvesidir. Zehirli meyve yetiştiren bahçeyi ilaçlamazsanız, meyvenin adı değişir ama yine zehirlenirsiniz. Şahısların putlaştırıldığı, tek tip okumaların yapıldığı her kurum, her cemaat veya tarikat FETÖ olmaya müsaittir" diye belirtirken, "'Peygamberimiz Türkçe Olimpiyatlarına geldi’ diyen F.Gülen’i eleştirirken, ‘Kuran’da 33 ayet Risaleleri müjdeliyor’ veya ‘Hz. Ali Risaleleri müjdelemiştir’ diyen Said Nursi’ye Bediüzzaman demeye devam ederseniz, FETÖ bitmez" dedi.

“Cübbeli Ahmet Hoca” olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü’ye ve Menzil Tarikatına da tepki gösteren Sait Çamlıca, "Cübbeli Ahmed’in ‘Halid’i kolundanım diyen cennete gider’, yakın zamanda medyaya düşen Uşşaki Şeyhi’nin ‘Elimi öpen cennete gider’, Alpaslan Kuytul’un ‘Peygamberimizi meydanda gören bacılar var.’ Adıyaman Menzil ekibinin ‘Şeyhimizin gözlerine bakan içkiyi bırakıyor’ gibi sözleri, hep aynı zehirli bahçelerin farklı meyveleridir" dedi.

Sait Çamlıca, "FETÖ ekibi Fethullah Gülen için Kainat imamı diyordu. FETÖ ekibinin liderlerine söyledikleri ile Nurcuların Said Nursi için söyledikleri, Süleymancıların Süleyman Hilmi Tunahan veya şimdi ki liderleri için söyledikleri, Menzilcilerin Gavs sandıkları kişi için söyledikleri, Nakşi ve Kadir’i olanların Şeyh sandıkları kişiler için söyledikleri ile aynıdır" derken, "Tüm bunları açan yetkililer, şayet 15 Temmuz ihanetine götüren ‘İslam’a Hizmet kılıflı ihanet zihniyeti’ ile mücadele etmezlerse, paralelcilerin yapamadığını meridyen ekip yapar ve 15 Temmuz Üst Geçidini açan yetkiliyi o köprüde sallandırırlar" dedi.

sait1.jpgsait2.jpgsait3.jpgsait4.jpgsait5.jpg