AKP’ye geçen Selahattin Denizoğlu’na Karamollaoğlu’ndan sert tepki

AKP’ye geçen Selahattin Denizoğlu’na Karamollaoğlu’ndan sert tepki
Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Saadet Partili Osmaniye Hasanbeyli Belediye Başkanı Selahattin Denizoğlu’nun AKP’ye geçmesine,“Bu kadar hafife almak herkesin becerebileceği bir iş değil” diyerek tepki gösterdi.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, partisinin haftalık basın toplantısında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Hasanbeyli Belediye Başkanı Selahattin Denizoğlu’nun AKP’ye geçmesini değerlendiren Karamollaoğlu sert ifadeler kullandı. Karamollaoğlu, AKP’nin belediyecilik anlayışını eleştirerek, “Bazıları diyor ki bu bizim konumuz değil belediye başkanları hükümet partisine katılmak istiyor. Ne yapalım? Herkes bizi seviyor.' İşi bu kadar basitleştirmek, işi bu kadar hafife almak hakikaten herkesin becerebileceği bir iş değil” dedi.

“İSTANBUL VE ANKARA’YI NEDEN KAYBETTİN?”

AKP’ye “Belediyeciliğin iyiyse o zaman İstanbul ile Ankara’yı niye kaybettin?” sorusunu soran Karamollaoğlu, “Şimdiye kadar belediyeciliği o kadar iyi yapmışlar ki bunun neticesinde şimdi geldikleri merhale ne? Sevgi belediyeciliği mi aşk belediyeciliği mi? Böyle bir tarifle milletin üzerinde etki meydana getiriyor. Peki niye İstanbul ile Ankara'yı kaybetti? Niye diğer şehirleri kaybetti? Yani sen çok güzel hizmet yaptın millet de inadına dedi ki 'Ben senin bu hizmetini istemiyorum.' Birazcık mantıklı olun! Yani meşhur hadisedir, 'Kral çıplak' denilene kadar çıplak olduğunu kimse görmek istememiş” ifadelerini kullandı.