AKP'li Meclis Üyesinden AKP'li başkana: Akraba çeteniz kimi isterse belediyede o çalışıyor. Konuşmasını yarıda kestiler. İstifa edip geri dönmüştü

AKP'li Meclis Üyesinden AKP'li başkana: Akraba çeteniz kimi isterse belediyede o çalışıyor. Konuşmasını yarıda kestiler. İstifa edip geri dönmüştü
AKP'li Meclis Üyesi Esra Yılmaz, Mamak Belediyesi'nin meclis toplantısında AKP'li Belediye Başkanı Murat Köse hakkında çok çarpıcı açıklamalarda bulundu. Yılmaz, "Gönül Çarşısı'nda yaşanan usulsüzlükler ile ilgili sözlerimin arkasındayım." dedi.

AKP''li Meclis Üyesi Esra Yılmaz, meclis toplantısında Mamak''ın AKP''li Belediye Başkanı Murat Köse''yi hedef alan açıklamalarda bulundu. 

AKP''li Esra Yılmaz daha önce partisinden istifa etmiş, sonra partisine geri dönmüştü. Yılmaz, "Belediyede yolsuzluk tespit ettim. Dava açtım. 9 yıl üye olduğum AK Parti''den bu yüzden istifa ediyorum" ifadelerini kullanmıştı. 

Daha önce AKP''den istifa eden Esra Yılmaz, açıklamasında şu ifadeleri kullandı: 

"Dünde, bugünde, yarında Gönül Çarşısı''nda için söylediğim her sözün yaşadığım her şeyin arkasındayım. Mamak Belediyesi''nde AK Parti''ye bunca yıl emek veren kardeşlerimiz sudan sebeple işten atılıyorsa Mamak''ımızın garibinin mağdurunun kimsesizin vebali omuzlarımızdaysa hala akraba çeteniz kimi isterse o seçiliyorsa" diye konuşurken Yılmaz''ın konuşmasına müdahale edildi.

Yılmaz açıklamasını tamamlayamadan kürsüden indirildi.

Öte yandan Mamak Belediyesi''nin AKP''li Belediye Meclis Üyesi Esra Yılmaz, "usulsüzlük ve yolsuzluk" tespit ettiğini açıkladı ve yayınladığı videoyla görevinden istifa ettiğini duyurmuştu.

AKP''li Meclis Üyesi Esra Yılmaz''dan Mamak''ın AKP''li Belediye Başkanı Murat Köse''ye "Gönül Çarşısı''nda yaşanan usulsüzlükler ile ilgili sözlerimin arkasındayım. Akraba çeteniz kimi istiyorsa o işe giriyor" dedi.

İlgili Haberler